Sponsored Article: Partners Y&R: Υποψήφια στα IN Βusiness Awards 2018

Η εταιρεία επικοινωνίας Partners Y&R συγκαταλέγεται ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες του θεσμού των IN Business Awards στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Βασικό κριτήριο επιλογής της από τους διοργανωτές αποτέλεσε η ιδιοσυγκρασία της εταιρείας, αφού από το πρώτο κιόλας έτος ίδρυσής της, ανέπτυξε τη φιλοσοφία η οποία βασίζεται στο μότο ‘Life is a Partnership’. Ένα μότο που αντικατοπτρίζεται στον τρόπο που ενεργεί απέναντι στους πελάτες της, στο ανθρώπινο δυναμικό της, στην κοινωνία και στο περιβάλλον. 

Η Partners Y&R έχει διακριθεί πολλές φορές στο παρελθόν και καταγράφει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, με την πιο πρόσφατη να αφορά στην κατάκτηση του χρυσού βραβείου για την Κύπρο στον θεσμό των «European Business Awards» στην κατηγορία ‘The workplace and People Development’, το 2017.

Η κοινωνική της δράση έχει κορυφωθεί τα τελευταία χρόνια με την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη στήριξη του «Σοφία για τα Παιδιά». Ενέργειες, οι οποίες αγαπήθηκαν και αγκαλιάστηκαν από το κοινό της Κύπρου, για την πρωτοτυπία καθώς και το αίσθημα φιλανθρωπίας που ενέπνευσαν μέσα από τη δημιουργικότητα και τη διοργάνωσή τους. Συγκεκριμένα, το 2017 κατάφερε να συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό με τη εκδήλωσή της ‘Let’s Hippo Together’ για τις ανάγκες της οποίας συνεργάστηκε με 20 αναγνωρισμένους Κύπριους καλλιτέχνες, οι οποίοι συνέβαλαν φιλοτεχνώντας γουστόζικους ιπποπόταμους από την Κένυα που αργότερα αγοράστηκαν και κληρώθηκαν σε 20 μεγάλες κυπριακές εταιρείες, στο πλαίσιο μιας απογευματινής φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Το 2016 η Partners Y&R κατόρθωσε να γίνει το λεγόμενο «talk of the town», με την πραγματοποίηση μιας εκ των μεγαλύτερων φιλανθρωπικών ενεργειών τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, της πρωτοβουλίας «Φτιάξε το δικό σου παραμύθι». Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή 270 καλλιτεχνών και 100 εθελοντών, γνώρισε τεράστια επιτυχία και μονοπώλησε τόσο το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όσο και του κοινού, αρκετές μέρες μετά την ολοκλήρωσή της.

 Η εταιρεία επικοινωνίας αποτελεί επίσης διαχρονικός υποστηρικτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, του Ιδρύματος Αρχιεπίσκοπος Λουκάς για παιδιά με ειδικές ικανότητες και άλλων μη κερδοσκοπικών οργανισμών. 

Η κοινωνική εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει τη δράση της μεταφράζεται και ενδοεταιρικά, με την υιοθέτηση πρακτικών που προάγουν και καλλιεργούν τα ταλέντα των ανθρώπων της. Μέσα από τη δική της «Ακαδημία Ταλέντων» επενδύει συστηματικά στην εκπαίδευσή της ομάδας της διενεργώντας σεμινάρια και αναλαμβάνοντας καινοτόμες πρωτοβουλίες που την προωθούν να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Τα στελέχη της εταιρείας απολαμβάνουν κι ένα ξεχωριστό προνόμιο μέσω του «Young Artists scheme», μέσω του οποίου μπορούν να λάβουν χορηγία από την ίδια την εταιρεία για να προωθήσουν ή να καλλιεργήσουν ένα προσωπικό ταλέντο, ή τη συμμετοχή τους σε πολιτιστικά δρώμενα γενικότερα. 
 
Η Partners Y&R σήμερα απολαμβάνει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα διαφημιστικά γραφεία στην Κύπρο. Ένα επίτευγμα που κατόρθωσε χάρη στην κουλτούρα της συνεργασίας με την οποία πορεύεται, ευθυγραμμισμένη με το ηθικό επιχειρείν και τις σωστές επιχειρηματικές πρακτικές. Η επιμονή της στην παροχή άριστου επιπέδου υπηρεσιών αντανακλάται και στο κοινωνικό αντίκτυπο που έχει η δράση της, με τη θέλησή της να αποτελεί κινητήριο δύναμη όχι μόνο για τους για τους δικούς της ανθρώπους αλλά και για τους συνανθρώπους της. 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)