Η ΜΤΝ βράβευσε τους νικητές του iWhiz

Η ΜΤΝ βράβευσε τους μαθητές και τα σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του iWhiz, του καινοτόμου εκπαιδευτικού παιχνιδιού που στόχο έχει την ενημέρωση και εκπαίδευση των μαθητών για τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό (Cyberbullying) και την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Η βράβευση αφορούσε και τις δυο φάσεις του διαγωνισμού για την σχολική χρονιά 2017 – 2018. 
 
Τα σχολεία που κέρδισαν για την Α’ φάση (Φθινόπωρο 2017) ήταν το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως, το Περιφερειακό Γυμνάσιο Ακακίου και το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου. Οι τρεις πρώτοι μαθητές της Α’ φάσης προέρχονται από το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως και το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου. 
 
Τα σχολεία που κέρδισαν για την Β’ φάση (Άνοιξη 2018) ήταν το G.C School of Careers, το Τέρρα Σάντα και το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως. Οι τρεις πρώτοι μαθητές της Β’ φάσης προέρχονται από το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως και το Τέρρα Σάντα.
Οι πρωτεύσαντες μαθητές βραβεύτηκαν με Αpple iPad, ενώ τα σχολεία που κέρδισαν, βραβεύτηκαν με οκτώ Android Tablets το καθένα.
 
 

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο