IN Business Awards 2018: Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία Μικρομεσαία επιχείρηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τους 40 υποψήφιους στις 8 κατηγορίες κοινού των IN Business Awards 2018 οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business.

Πρόκειται για τα ενδέκατα βραβεία του θεσμού ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην Κύπρο που έρχεται να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους. 

Μπορείτε να βρείτε όλους τους υποψήφιους στο www.inbawards.com και στο IN Business Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει online, τηλεφωνικά ή με sms και μέσω ταχυδρομείου. 

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Μικρομεσαία Επιχείρηση
Οι υποψηφιότητες παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με πρώτες αυτές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που αφήσετε κάποια κατηγορία κενή - χωρίς να επιλέξετε κάτι - η ψήφος σας εξακολουθεί να θεωρείται έγκυρη. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Γ&Ι ΚΕΣΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
H εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 ως αποτέλεσμα της φήμης και της μακρόχρονης εμπειρίας της οικογένειας Κκεσέ στην παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων από αιγοπρόβειο γάλα ελευθέρας βοσκής. Είναι η πρώτη που συσκεύασε σε σελοφάν το παραδοσιακό αιγοπρόβειο χαλούμι και την αναρή. Όραμα της εταιρείας είναι να κρατά την ποιότητά της σε υψηλά επίπεδα και να εμπλουτίζει την γκάμα της με αιγοπρόβεια προϊόντα, στο πλαίσιο ενός σύγχρονου τρόπου ζωής που σέβεται την παράδοση.
 
GET FRESH
Το Get Fresh ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 από τον Γιάννη Τρύφων και τον Δημήτρη Ιουλίου, με σκοπό να προσφέρει γρήγορα και σε λογική τιμή, φρέσκο, υγιεινό και νόστιμο φαγητό καλής ποιότητας, υποστηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς. Η προσφορά υγιεινού φαγητού στον εργαζόμενο, αλλά και στα νοικοκυριά, γνώρισε αμέσως μεγάλη επιτυχία, έτσι το 2012 η εταιρεία προχώρησε σε επέκταση, ανοίγοντας κεντρική κουζίνα και δεύτερο κατάστημα. Σήμερα, γίνονται σκέψεις και για περαιτέρω βήματα.
 
HANDY SPA
Παράγει 100% χειροποίητα βιολογικά σαπούνια, καλλυντικά προσώπου και σώματος χωρίς δοκιμές σε ζώα, απαλλαγμένα από τοξικά, αλλεργιογόνα και ζωικά συστατικά. Βασικό τους στοιχείο είναι το λάδι κάνναβης και αποτελούν μοναδική στο είδος τους κυπριακή καινοτομία. Το λάδι κάνναβης έχει ιδιότητες αντιγήρανσης, θρέψης κι ενυδάτωσης και βοηθά στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Η εταιρεία Handy Spa έχει λάβει, μέχρι σήμερα, δύο τιμητικές διακρίσεις: Βραβείο Ποιότητας GPP Awards 2017 και Βραβείο Εθελοντές Εργαζόμενοι 2017 για τον διευθυντή της.

iSPIRAL
H iSPIRAL προσφέρει καινοτόμες λύσεις στους τομείς Know Your Customer (KYC), Anti-Money Laundering (AML) και Governance, Risk & Compliance (GRC). Είναι μια boutique-style regulatory technology εταιρεία, που παρέχει next-generation software, με στόχο να βοηθά τους οργανισμούς να συμμορφώνονται με τις υποχρεώσεις που καθορίζουν οι ρυθμιστικές Aρχές παγκοσμίως. Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας της iSPIRAL σε θέματα του χρηματοπιστωτικού τομέα και άλλα, όπως, machine learning και data analysis, καθώς επίσης οι συνέργειες που δημιούργησε με παγκόσμιους οργανισμούς, εξασφαλίζουν αξιοπιστία, ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

SPECTUS FINE WINES & SPIRITS MERCHANTS
Ιδρύθηκε το 1997, βασιζόμενη στη βαθιά γνώση, την εμπειρία και το πάθος του δημιουργού της Γιώργου Χατζηκυριάκoυ και των συνεργατών του για το κρασί. Σήμερα συνεργάζεται με κορυφαίους παραγωγούς οίνου και οινοπνευματωδών παγκοσμίως. Ταυτόχρονα δημιούργησε το Spectus Wine School, προσφέροντας επιμορφωτικά σεμινάρια που καλύπτουν τις σημαντικότερες περιοχές κρασιών και ποτών ανά τον κόσμο. Η Spectus προσφέρει πλήρη στον τομέα της σειρά υπηρεσιών, όπως αυτή της προαγοράς κρασιών - en primeur - και της φύλαξης - wine cellaring service.

Στις επιχειρηματικές βραβεύσεις του 2018 θα δοθούν 11 συνολικά βραβεία. Οκτώ βραβεία (Επιχείρηση, Μικρομεσαία Επιχείρηση, Μάνατζερ, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέο προϊόν/Υπηρεσία, Βιομηχανία/Μεταποίηση, Υπηρεσίες και Best Workplace / Εργοδότης Προτίμησης) θα απονεμηθούν μετά από ψηφοφορία του κοινού και της Επιτροπής Αξιολόγησης, με βαρύτητα 50-50. 

Τα βραβεία Lifetime Achievement Αward και Κύπριος Επαγγελματίας / Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό είναι τιμητικά και θα απονεμηθούν μετά από απόφαση της Επιτροπής. Το βραβείο Editor’s Choice Award δίνεται κάθε χρόνο από την ομάδα σύνταξης του περιοδικού ΙΝ Business.

Η ειδική τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2019 στην παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων της πολιτικής σκηνής καθώς και των πρωταγωνιστών του κυπριακού επιχειρείν.

Τα ΙΝ Business Awards 2018 χορηγούν οι: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΜΤΝ, TFI Markets, Glenfiddich και Σκλαβενίτης. 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»