Γ. Πετρακίδης: Καθοδηγώντας πάνω από 2,500 στελέχη της αγοράς

Ο Γιώργος Πετρακίδης, κατέχει τη θέση CEO & Founder της SocialSpace Academy, του Εκπαιδευτικού Οργανισμού παροχής ποιοτικής και πιστοποιημένης εκπαίδευσης, κατάρτισης και συμβουλευτικής σε προγράμματα  Digital Marketing, Project Management, Εργατικής Νομοθεσίας, Human Resource, Public Relations, κ.α.

Με την επαγγελματική παρουσία του σε Η.Π.Α, Ελλάδα και Κύπρο και τα 20 έτη εμπειρίας του, έχει εκπαιδεύσει πέρα από 1.000 εταιρείες και έχει εμψυχώσει και καθοδηγήσει πέραν των 2.500 στελεχών  μέσα από ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.

Κύριε Πετρακίδη, πώς έχει εξελιχθεί και αλλάξει η SocialSpace Academy τα τελευταία 2 χρόνια;
Όταν πρωτοξεκίνησε η SocialSpace Academy, οραματιζόμουν έναν Οργανισμό που θα παρείχε σε στελέχη την κατάκτηση γνώσεων, ενίσχυση των ικανοτήτων τους και τα εφόδια ώστε να ξεπερνούν προκλήσεις και να γίνουν πιο ανταγωνιστικά στη σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα.

Δεδομένων των ταχύτατων αλλαγών που επιφέρει η αγορά εργασίας, η SocialSpace Academy φροντίζει να αναβαθμίζεται συνεχώς.  

Σε νέους, σύγχρονους χώρους εκπαίδευσης διεξάγονται εκπαιδευτικά προγράμματα σταθερής αξίας, τα οποία ανανεώνονται τακτικά έτσι ώστε να συμβαδίζουν με τις αλλαγές, όπως και καινούργια προγράμματα που άπτονται της τελευταίας πληροφορίας των αναγκών της ψηφιακής αγοράς.

Πιστεύοντας στον ανθρώπινο παράγοντα, επενδύσαμε σε εκπαιδευτές και συνεργάτες, με άρτια γνώση και δεξιότητες στο αντικείμενό τους, τηρώντας έτσι, σταθερά ανοδική πορεία στην παρεχόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση.

Το προσωπικό μας επιμορφώνεται και εξελίσσεται συνεχώς, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των πελατών μας όσο και των υψηλών στόχων ποιότητας και εξυπηρέτησης του Οργανισμού μας.

Ποια εφόδια πιστεύετε σας βοήθησαν να εξελιχθείτε στον χώρο του Digital Marketing και παράλληλα να υλοποιήσετε και να εξελίξετε το όραμα και τους στόχους σας;
Θεωρώ πως ένας επιτυχημένος Digital Marketeer πρέπει να διαθέτει πείσμα, ευέλικτη σκέψη, διορατικότητα και προσαρμοστικότητα στην στρατηγική του,  προλαμβάνοντας κάθε νέα ψηφιακή πραγματικότητα που επιβάλλει η τεχνολογία, πετυχαίνοντας έτσι, μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων με το χαμηλότερο κόστος, δημιουργώντας συνακόλουθα, πετυχημένα brands με σκοπό.

Να είναι διαδραστικά επικοινωνιακός. Να αφουγκράζεται το κοινό και τις ανάγκες του και να αξιοποιεί τα ψηφιακά μέσα με περιεχόμενο ουσίας, που κάνει αίσθηση αλλά και ενδιαφέρει. Έτσι και εμπνέει και παράλληλα διατηρεί την αυθεντικότητά του.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας όσον αφορά την SocialSpace Academy για την επόμενη πενταετία;
Να διατηρήσουμε την καταξίωσή μας ως ένας υπεύθυνος Οργανισμός που εκπαιδεύει, στηρίζει, καθοδηγεί και μεταδίδει ουσιαστική γνώση. Ένας Οργανισμός που εξελίσσει και αναπτύσσει στελέχη και εταιρείες μέσα από την άρτια κατάρτισή τους και την αξιοποίηση του μέγιστου των δυνατοτήτων τους.

Να επωφεληθούμε όσο το δυνατό περισσότερο από την εισαγωγή και την εφαρμογή καινοτομιών και επιτυχών εγχειρημάτων και να παραμείνουμε εμπνευστές και ανθρώπινοι.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»