Get a Job!

 Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το δίκτυο EURES διοργανώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά την έκθεση “Get a Job”. Ραντεβού την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, από τις 10:00 έως τις 19:00.

Δήλωσε συμμετοχή και γνώρισε από κοντά απόφοιτους πτυχιούχους όπως και τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, που ετοιμάζονται τώρα να προγραμματίσουν τα μελλοντικά τους επαγγελματικά βήματα. Διασφάλισε μια θέση, ώστε να τους προσφέρεις γνώσεις και πληροφορίες για τις ευκαιρίες εργοδότησης που προσφέρει η δική σου επιχείρηση και προσκάλεσέ τους να εργαστούν στην ομάδα σου.

Υποστηριζόμενη από ένα δυναμικό πρόγραμμα προβολής και αξιοποιώντας την εμπειρία της πολύ πετυχημένης περσινής διοργάνωσης, η έκθεση “Get a Job” θα αποτελέσει ξανά μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση κι ανάδειξη των ευκαιριών απασχόλησης που ανοίγονται σήμερα στην αγορά εργασίας, σε Κύπρο κι εξωτερικό. Στην έκθεση θα συμμετέχουν δυναμικά επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο και την Ευρώπη, κέντρα EURES από κράτη-μέλη της Ε.Ε., καθώς και δημόσιοι αλλά κι ημικρατικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Νεολαίας και της Εργασίας. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν 3 εργαστήρια, τα οποία ως στόχο έχουν να βοηθήσουν τα νέα ταλέντα να δημιουργήσουν ένα δυνατό βιογραφικό, να τα προετοιμάσουν σωστά για την επερχόμενη συνέντευξη εργασίας, όπως και να τα καθοδηγήσουν για την εγγραφή τους στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης.

Η Έκθεση απευθύνεται σε άνεργους πτυχιούχους και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, σε τελειόφοιτους πανεπιστημίων, κολλεγίων, Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και γενικότερα προς όσους αναζητούν εργασία κι εμπειρία.

Εάν και η δική σου επιχείρηση διαθέτει κενές θέσεις εργασίας ή η εταιρεία σου αναζητά νέα ταλέντα προς εργοδότηση, μη χάσεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος στην έκθεση “Get a Job” και να επωφεληθείς από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής κι επικοινωνίας.

Οργανωτής: Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο
Συνδιοργανωτής: EURES
Συντονισμός: ΙΜΗ
Χορηγοί επικοινωνίας: REPORTER, IN Business
Είσοδος Ελεύθερη. Για περισσότερες Πληροφορίες, αποταθείτε στην ΙΜΗ -  τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»