Ο Όμιλος εταιριών UMAR|WSR στηρίζει το συνέδριο και βραβεία SAFETY4SEA

Δελτίο Τύπου  05/10/2018 15:30
Ο Όμιλος εταιριών UMAR|WSR στηρίζει το συνέδριο και βραβεία SAFETY4SEA

Ο Όμιλος εταιριών UMAR|WSR στηρίζει το συνέδριο και βραβεία SAFETY4SEA

Δελτίο Τύπου  05/10/2018 15:30
Το συνέδριο και βραβεία SAFETY4SEA 2018, πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα στις 2 & 3 Οκτωβρίου. Μέχρι τώρα, έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία συνολικά 8 συνέδρια SAFETY4SEA. Για τρίτη χρονιά το κεντρικό θέμα αφορούσε την υιοθέτηση άριστης ασφάλειας και βιωσιμότητας στο τομέα της ναυτιλίας, ενώ παρευρέθηκαν πέραν των 600 ατόμων από το χώρο της ναυτιλίας.

Στο πνεύμα της υιοθέτησης άριστης ασφάλειας και βιωσιμότητας στο τομέα της ναυτιλίας, βραβεύθηκαν οργανισμοί και προσωπικότητες για την προσφορά τους, τη συμβολή και  ενθάρρυνση ασφαλέστερης και βιώσιμης ναυτιλίας. Ο Ιδρυτής  και Διευθύνων Σύμβουλος  του ομίλου εταιριών UMAR|WSR, κ. Θράσος Τσαγγαρίδης  παρέδωσε το  βραβείο στην κατηγορία ‘Βιοσημότητα’ και ήταν ένας από τους ομιλητές του συνεδρίου με παρουσίαση  στο θέμα “Διαφορετικά ναυπηγεία - διαφορετικές επισκευές, οι ίδιοι κίνδυνοι και ρίσκα”

Το συνέδριο SAFETY4SEA προσελκύει άτομα και μέλη τμημάτων ασφαλείας, τεχνικού, επιχειρησιακών λειτουργιών, πλοιοκτήτες και παράγοντες της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Απευθύνεται σε εταιρείες και άτομα που ασχολούνται με τεχνολογία πλοίων και βιώσιμη ναυτιλία, συμπεριλαμβανομένου ιδιοκτήτες πλοίων, managers, υπηρεσιακό προσωπικό ναυτιλίας, (τεχνικό τμήμα, επιχειρησιακό, ασφάλεια και ποιοτικό έλεγχο), επαγγελματίες του χώρου, ρυθμιστικές και κρατικές αρχές.

Ο Όμιλος εταιριών UMAR|WSR δραστηριοποιείται στην αγορά υπηρεσιών ναυτιλίας τα τελευταία 18 χρόνια με δυναμική παρουσία στην παγκόσμια σκακιέρα επεκτείνοντας το δίκτυο παροχής των υπηρεσιών του με γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία, Σιγκαπούρη και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας