Αρχή Στοιχημάτων: Επαναδιορίστηκε Πρόεδρος η Φιάκκου

Στον επαναδιορισμό της ίδιας Προέδρου και Μελών της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων προχώρησε το Υπουργικό Συμβούλιο. 
 
Όμως αναφέρεται στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας, στη θέση της Προέδρου της Αρχής επαναδιορίζεται η Ιωάννα Φιάκκου, ενώ παραμένουν στη θέση τους τα μέλη Φοίβος Ζαχαριάδης, Δημήτρης Τσίγκης, Ελένη Πίττα και Ανδρέας Ανδρέου. Νέα μέλη διορίζονται οι Αλέξανδρος Ιωαννίδης και Γιώργος Δημοσθένους.
 
Η θητεία την Προέδρου και των Μελών της Αρχής θα έχει διάρκεια τρία χρόνια, από τις 24.9.2018 έως τις 23.9.2021.
 
Η κα Ιωάννα Φιάκκου, είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και εργάστηκε στις εταιρείες Abacus Ltd, HLB Afxentiou Ltd και AAKotsomitis Accountancy & Tax Ltd.
 
Ο κ. Φοίβος Λ. Ζαχαριάδης, είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών, του Πανεπιστημίου La Verne. Εργάστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος από το 1988 μέχρι 1992 της εταιρείας εισαγωγής αυτοκινήτων FIAT. Είναι ο Ιδρυτής και διευθυντής της ακαδημίας τένις Ελαιών. Από το 2002 μέχρι το 2006 διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Έγκωμης και Πρόεδρος διάφορων Επιτροπών του Δήμου Έγκωμης. Από το 2007 μέχρι το 2016 διετέλεσε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Έγκωμης. Από το 2014 μέχρι σήμερα είναι ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου.
 
Ο κ. Δημήτρης Τσίγκης, είναι κάτοχος πτυχίου στις πολιτικές επιστήμες και στα οικονομικά (1st Class Honours). Κατέχει επίσης και μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι ορκωτός λογιστής. Εργάστηκε ως Βοηθός Διευθυντής στη Μονάδα Private Banking της Τράπεζας Κύπρου από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013. Στη συνέχεια και μέχρι τον Νοέμβριο του 2016 εργάστηκε ως Συνέταιρος στην εταιρεία K. Treppides & Co Ltd. Έκτοτε και μέχρι σήμερα εργάζεται ως Διευθύνων Συνέταιρός στην εταιρεία FinCap Advisers Ltd. Παράλληλα διδάσκει στο Cyprus International Institute Of Management.
 
Ο κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πάτρας και μεταπτυχιακό σε Quantitative Finance and Financial Engineering από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Εργάστηκε ως Διευθυντής στην εταιρεία Ania Focusnet Group και από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα εργάζεται ως λειτουργός Διεθνών Σχέσεων στο ΚΕΒΕ.
 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands