The Cyprus Funds Roadshow Series: Η Κύπρος και οι ευκαιρίες του Brexit

Είναι η Κύπρος η επόμενη λύση για τα ταμεία διαχείρισης κεφαλαίων και τις υπηρεσίες διαχείρισης funds στην Ευρώπη; Σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα θα κληθεί να απαντήσει μία σειρά από summits που συμβάλλουν στην προώθηση του fund industry της Κύπρου και τη θέση της ως ανταγωνιστικού προορισμού για επενδυτικά κεφάλαια.

Ανάμεσά τους, το The Cyprus Funds Roadshow Series, το οποίο αποκτά ιδιαίτερη σημασία ενόψει του Brexit και θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου του 2018, στο Αμφιθέατρο του Thomson Reuters Auditorium, στο Canary Wharf του Λονδίνου.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στην τοπική οικονομία και το επενδυτικό κλίμα, καθώς και τα βήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία βάσης επενδυτικών κεφαλαίων στην Κύπρο.

Σε αυτό θα παρευρεθούν stake holders από την Κύπρο, όπως διαχειριστές κεφαλαίων, επαγγελματίες παροχείς υπηρεσιών, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και άλλοι θεσμικοί επενδυτές που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο επίκεντρο θα τεθεί η τοπική βιομηχανία των funds, καθώς και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τη βιομηχανία στην Κύπρο ενόψει της αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ.

Στο συνέδριο θα απευθύνουν χαιρετισμούς, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του CIFA, Άγγελος Γρηγοριάδης και η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, Δήμητρα Καλογήρου.

Το Cyprus Funds Roadshow Seriesδιοργανώνουν η IMH με τον CIFA, σε συνεργασία με το Thomson Reuters, ενώ στηρίζουν ο ICMA και ο Invest Cyprus.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι Elias Neocleous & Co LLC, Deloitte, Chrysses Demetriades & Co. LLC, Baker Tilly, Alter Domus, PwC, KPMG, Eurofast, Eurobank και Fortified Capital.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyprusfundsroadshow.com

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands