Ψάχνει για στέγη στη Λεμεσό η Στατιστική Υπηρεσία

Η Στατιστική Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών ζητά την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος από άτομα ή εταιρείες που διαθέτουν προς ενοικίαση γραφειακό χώρο εντός των ορίων των Δήμων Λεμεσού, Μέσα Γειτονιάς, Αγίου Αθανασίου και Γερμασόγειας, συνολικού εμβαδού 250 τ.μ. με απόκλιση ±5%, για τη στέγαση του γραφείου της στη Λεμεσό, για περίοδο πέντε (5) ετών με δικαίωμα παράτασης από μέρους του Ενοικιαστή για άλλες δύο περιόδους των δύο (2) ετών. Ο χώρος πρέπει να είναι έτοιμος για παράδοση το αργότερο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018.
 
Ο Ιδιοκτήτης του κτηρίου πρέπει να έχει εξασφαλισμένες όλες τις κατά Νόμο απαιτούμενες άδειες και πιστοποιητικά. Οι απαιτούμενες άδειες και πιστοποιητικά πρέπει να έχουν εξασφαλισθεί πριν την παράδοση και χρήση του κτηρίου.
 
Σημειώνεται ότι το κτήριο που θα προεπιλεγεί θα επιθεωρηθεί από όλες τις αρμόδιες Κυβερνητικές Υπηρεσίες και το συνεπαγόμενο κόστος για τις τροποποιήσεις του κτηρίου που θα υποδειχθούν να υλοποιηθούν, ούτως ώστε το κτήριο να διαμορφωθεί κατάλληλα με βάση τις ανάγκες της Στατιστικής Υπηρεσίας, θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον Ιδιοκτήτη. Οι υπό αναφορά εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν εντός χρονοδιαγράμματος που θα συμφωνηθεί. Επιπρόσθετα, ο Ιδιοκτήτης θα επωμίζεται όλα τα έξοδα συντήρησης του κτηρίου καθ’ όλη τη διάρκεια ενοικίασης του χώρου.
 
Το σύνολο των εργαζομένων που θα στεγαστούν στον υπό αναφορά χώρο ανέρχεται στους 20 περίπου. Το κτήριο πρέπει να παρέχει δυνατότητα πρόσβασης σε άτομα με αναπηρία, να διαθέτει ανελκυστήρα (με προδιαγραφές για ΑμεΑ), κλιματισμό/θέρμανση και δομημένη καλωδίωση (structured cabling) για σκοπούς λειτουργίας δικτύων επικοινωνίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, να υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης τέτοιας καλωδίωσης σε όλους τους εργασιακούς χώρους, σύστημα πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης όπως και σύστημα συναγερμού, δηλαδή όλες τις αναγκαίες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.
 
Το κτήριο πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 2 χώρους στάθμευσης, κατά προτίμηση καλυμμένους, για τις ανάγκες των μελών του προσωπικού. Σε περίπτωση που μπορούν να διατεθούν πέραν των 2 χώροι στάθμευσης, ο ακριβής αριθμός θα πρέπει να υποδειχθεί κατάλληλα στη δήλωση ενδιαφέροντος ώστε να ληφθεί υπόψη κατά την αξιολόγηση.
 
 Με τη δήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθούν τα ακόλουθα αντίγραφα:
1. Τίτλος Ιδιοκτησίας,
2. Τελική Έγκριση ή Άδεια Οικοδομής,
3. Αρχιτεκτονικά Σχέδια κατόψεων/όψεων και τομών του κτηρίου,
4. Πιστοποιητικό Ελέγχου Στατικής Επάρκειας Κτηρίου, αν ανεγέρθηκε πριν το 1987,
5. Κατάλογος Εμβαδών και Σχέδιο Εμβαδομέτρησης, τόσο των ωφέλιμων χώρων όσο και των εμβαδών των αποθηκών τα οποία να συνάδουν με την υφιστάμενη κατάσταση,
6. Τοπογραφικό Σχέδιο στο οποίο να υποδεικνύεται η θέση του κτηρίου,
7. Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, και
8. Ενυπόγραφη Δέσμευση/Δήλωση από συνιδιοκτήτες, αν το κτήριο έχει πέραν του ενός ιδιοκτήτη, για το πραγματικό ενδιαφέρον ενοικίασης του κτηρίου.
 
Στη δήλωση πρέπει να αναφερθεί το προτεινόμενο μηνιαίο ενοίκιο ανά τετραγωνικό μέτρο (€/τ.μ./μήνα) για γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους.

Η δήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να απευθύνεται στον Διευθυντή της Στατιστικής Υπηρεσίας και να κατατεθεί στο κιβώτιο προσφορών του Υπουργείου Οικονομικών, οδός Μιχαλάκη Καραολή, 1444 Λευκωσία, το αργότερο μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, 30ης Ιουλίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλώ καλέστε το τηλέφωνο με αριθμό 22602130 (κα Μαρία Σιλιμίντρη).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Στατιστικής Υπηρεσίας www.cystat.gov.cy όπου μπορούν να βρουν πρότυπο του ενοικιαστηρίου εγγράφου που θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίπτωση αυτή, καθώς και έγγραφο με τις ενδεικτικές ελάχιστες απαιτήσεις των Κυβερνητικών Υπηρεσιών που θα κληθούν να επιθεωρήσουν τον χώρο.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands