Υπεύθυνες Επενδύσεις για Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα

Τι σημαίνουν οι κοινωνικά υπεύθυνες επενδύσεις και τι αντίκτυπο έχουν στις επιχειρήσεις; Πώς και πόσο επηρεάζουν την εικόνα και φήμη μιας εταιρείας οι επιλογές, πρωτοβουλίες και πρακτικές ΕΚΕ της; Στο φετινό «11ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, θα δοθούν όλες οι απαντήσεις από τους πλέον κατάλληλους ομιλητές. 

Το Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελεί ουσιαστικά μια μεγάλη γιορτή του επιχειρηματικού κι εμπορικού κόσμου. Κάθε χρόνο, η διοργάνωση αναδεικνύει και αναλύει τους τρόπους, με τους οποίους οι σύγχρονες εταιρείες που ξεχωρίζουν επιλέγουν να πραγματοποιήσουν τις οικονομικές τους συναλλαγές -ώριμα και υπεύθυνα-, καθιστώντας τις πρακτικές τους ως μια συνειδητή επιλογή που ξεπερνά τα «όρια» της φιλανθρωπίας, της απλής δωρεάς ή χορηγίας. Η ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, την κοινωνία και τον άνθρωπο, η εφαρμογή μιας βέλτιστης εργασιακής πραγματικότητας, η μέριμνα για τις τοπικές κοινότητες και οι κοινωνικά υπεύθυνες επενδύσεις και χρηματοδοτήσεις είναι θέματα που θα απασχολήσουν και θα πρωταγωνιστήσουν και στο φετινό Φόρουμ. 

Για τις υπεύθυνες επενδύσεις και την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα θα μιλήσει στο «11ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» η Barbara Bijelic, Legal Expert και Responsible Business Conduct του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). Η κα Bijelic θα αναλύσει τους λόγους, για τους οποίους είναι σημαντική η προώθηση των υπεύθυνων επιχειρηματικών προτύπων. Θα εστιάσει στους τρόπους με τους οποίους μια μικρή Οικονομία, όπως αυτή της Κύπρου, είναι ικανή να αφήσει το αποτύπωμά της και να κυριαρχήσει στο κομμάτι προώθησης της βιωσιμότητας, σε τοπική κι ευρύτερη κλίμακα. 

Το Συνέδριο είναι ανοιχτό προς το επιχειρηματικό κοινό, καθώς και για επαγγελματίες από κάθε τομέα, όπως είναι: ιδιοκτήτες, γενικοί διευθυντές, brand managers, διευθυντές Μάρκετινγκ, ανώτατα κι ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα, καθώς κι εκπρόσωποι κρατικών και ημικρατικών φορέων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Θεματολόγιο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.  

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής 

Για online Εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.  

Πληροφορίες
Οργάνωση:
ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου
Χορηγοί (μέχρι τώρα): Alpha Bank Cyprus Ltd, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, CYTA, Grant Thornton, ΙMR/University of Nicosia™, McDonald’s, Petrolina, Πολυκλινική Υγεία, Remedica Ltd 
Χορηγοί Επικοινωνίας: TVONE, περιοδικό Gold, περιοδικό IN Business και REPORTER 
Με τη Στήριξη: CSR Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands