ExxonMobil: Βραβείο στα Invest Cyprus CIPA International Investment Awards 2018

Βραβείο Invest Cyprus CIPA International Investment Awards παρέλαβε η ExxonMobil ως φόρο τιμής για την επιλογή επενδύσεων στην Κύπρο.

Στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου στο Hilton Park, το βραβείο παρέλαβε ο Jay Jackson, Europe/Caspian Exploration Manager της εταιρείας.

Η ExxonMobil είναι η μεγαλύτερη διεθνής εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο. Ηγείται του τομέα της για περισσότερα από 135 χρόνια, απασχολεί περισσότερους από 70.000 ανθρώπους παγκοσμίως και υπερηφανεύεται για τη δέσμευσή της να καλύψει τη ζήτηση ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο με οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο.

Η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς διυλιστηρίων και λιπαντικών στον κόσμο και εκτιμάται ότι 58 εκατομμύρια οδηγοί προμηθεύονται καύσιμα για τα οχήματα τους από τα πρατήρια της ExxonMobil κάθε μήνα.

Η απόφασή της να επενδύσει στην Κύπρο βασίστηκε στην προοπτική υδρογονανθράκων στην περιοχή, καθώς και στο σταθερό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον της χώρας. Σήμερα ασχολείται με την εξερεύνηση υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου και σχεδιάζει την εκπόνηση δύο γεωτρήσεις στο τεμάχιο 10 κατά το 4ο τρίμηνο του 2018. Η ExxonMobil δεν είναι καινούργια στην Κύπρο, αλλά διαθέτεθ παρουσία εδώ και έναν αιώνα, με δραστηριότητες που καλύπτουν την προμήθεια, διανομή και εμπορία πετρελαιοειδών μέσω σημείων εξυπηρέτησης με την επωνυμία Esso σε όλο το νησί.
 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά