Όμιλος Olympia: Βραβείο στα Invest Cyprus CIPA International Investment Awards 2018

Βραβείο Invest Cyprus CIPA International Investment Awards παρέλαβε ο Όμιλος Olympia ως φόρο τιμής για την επιλογή επενδύσεων στην Κύπρο.

Στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου στο Hilton Park, το βραβείο παρέλαβε o CEO του Ομίλου, Robby Bourlas.

Ο Όμιλος Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος που ιδρύθηκε από τον Πάνο Γερμανό και δραστηριοποιείται σε 11 χώρες. Η Olympia διαχειρίζεται ένα διαφοροποιημένο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο, σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών λιανικής, τηλεπικοινωνιών, διανομής, παραγωγής και επιχειρηματικού λογισμικού.

Ο Όμιλος απασχολεί πάνω από 8.500 άτομα μετά από 38 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα και 25 χρόνια συνεχούς επέκτασης και ανάπτυξης στις διεθνείς αγορές όπου το όραμά του είναι να δημιουργήσει αξία όχι μόνο για τις εταιρείες του Ομίλου αλλά και για τις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται.

Ο Όμιλος Olympia ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Κύπρο το 2000, μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Γερμανός. Το 2007 άνοιξε το πρώτο κατάστημα Public στο νησί και τον Οκτώβριο του 2008, σε κοινοπραξία με την Amaracos Holding, απέκτησε το 50% της MTN Κύπρου, μερίδιο που κατείχε η Amaracos Holding μέχρι το 2013. Σήμερα ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην Κύπρο μέσω της αλυσίδας Public με τέσσερα καταστήματα, καθώς και μέσω της Westnet, στην τεχνολογική διανομή, SoftOne, που δραστηριοποιείται στο επιχειρησιακό λογισμικό, και την Tollerton Investments, εταιρεία επενδύσεων ιδιωτικών κεφαλαίων.
 

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett