Eurobank: Βραβείο στα Invest Cyprus CIPA International Investment Awards 2018

Βραβείο Invest Cyprus CIPA International Investment Awards παρέλαβε ο Όμιλος Eurobank ως φόρο τιμής για την επιλογή επενδύσεων στην Κύπρο.

Στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου στο Hilton Park, το βραβείο παρέλαβε ο CEO του Ομίλου, Φωκίων Καραβίας.

Ο Όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός τραπεζικός όμιλος που δραστηριοποιείται σε έξι χώρες με 13.267 υπαλλήλους και σύνολο περιουσιακών στοιχείων €58,5 δισ. με βάση τα οικονομικά του στοιχεία στις 31 Μαρτίου 2018.

Ιδρύθηκε το 1990 και ο Όμιλος έχει επεκταθεί μέσω οργανικής ανάπτυξης για να γίνει η ηγετική δύναμη στον ελληνικό τραπεζικό τομέα . Με πρόσθετη παρουσία στο Λουξεμβούργο, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο, ο Όμιλος Eurobank προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών λιανικής και εταιρικής τραπεζικής.

Ο Όμιλος εισήλθε στην Κυπριακή αγορά το 2007, μέσω της πλήρως ιδιόκτητης θυγατρικής της Eurobank Cyprus Ltd, η οποία σήμερα διαθέτει δίκτυο οκτώ τραπεζικών υποκατστημάτων σε όλες τις μεγάλες πόλεις του νησιού και απασχολεί 350 άτομα. Η Eurobank Cyprus έχει θέσει το πρότυπο στην Εταιρική και Επενδυτική Τραπεζική, τη Διαχείριση Πλούτου, τη Διεθνή Επιχειρηματική Τραπεζική, τις Κεφαλαιαγορές και την Ναυτιλία και τώρα προσπαθεί να εδραιώσει την παρουσία της στο Affluent Banking.

Κατά τα έντεκα χρόνια λειτουργίας της, η Eurobank Cyprus κατέγραψε εντυπωσιακή ανάπτυξης με το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της στοιχείων στις 31 Μαρτίου 2018 να ανέρχονται στα € 5,3 δισ. και το σύνολο κεφαλαίων και αποθεματικών στα € 416 εκατ.


 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών