ArabSat: Βραβείο στα Invest Cyprus CIPA International Investment Awards 2018

Βραβείο Invest Cyprus CIPA International Investment Awards παρέλαβε η ArabSat ως φόρο τιμής για την επιλογή επενδύσεων στην Κύπρο.

Στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου στο Hilton Park, το βραβείο παρέλαβε ο Khalid Balkheyour, CEO της εταιρείας.

Η ArabSat ιδρύθηκε το 1976 από τα 21 κράτη-μέλη του Αραβικού Συνδέσμου και σήμερα αποτελεί τον μεγαλύτερο δορυφορικό φορέα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική και ο 6ος μεγαλύτερος στον κόσμο. Μεταφέρει πάνω από 500 τηλεοπτικά κανάλια και περισσότερους από 200 ραδιοφωνικούς σταθμούς, δίκτυα συνδρομητικής τηλεόρασης και κανάλια HD, φτάνοντας σε εκατομμύρια σπίτια σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 170 εκατομμύρια τηλεθεατών μόνο στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Η ArabSat είναι ο μοναδικός φορέας εκμετάλλευσης δορυφόρων στην περιοχή για να προσφέρει πλήρες φάσμα τηλεοπτικών, τηλεπικοινωνιακών και ευρυζωνικών υπηρεσιών. Τον Απρίλιο του 2013, η ArabSat απέκτησε την Hellas Sat, ιδιοκτήτη και χονδρέμπορο δυναμικότητας και υπηρεσιών του δορυφόρου Ελλάδος και Κύπρου Hellas Sat 2, για περισσότερα από €200 εκατομμύρια και συνέταξε επενδυτικό σχέδιο πολλών εκατομμυρίων ευρώ για νέους δορυφόρους και υποδομές στην Ελλάδα και την Κύπρο. Για την ArabSat, η γεωγραφική θέση της Κύπρου, η ισχυρή συνδεσιμότητα, οι ευνοϊκές συνθήκες επένδυσης και η κυβερνητική υποστήριξη καθιστούν έναν από τους σημαντικότερους κόμβους για τις δορυφορικές και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στον κόσμο.
 

 

Δειτε Επισης

Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
16α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή