Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Cyprus Business Show 2018

Είσαι επίδοξος και φιλόδοξος επιχειρηματίας; Δεν είσαι 100% σίγουρος αν είσαι έτοιμος και εάν έχεις όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσεις ή να αναπτύξεις την επιχείρησή σου; Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο «Cyprus Business Show 2018: The Start-up, Franchise, Innovation and Entrepreneurship Conference & Exhibition», το οποίο διοργανώνει για 1η φορά η ΙΜΗ σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΕΒΕ Λευκωσίας). Πρόκειται για μια 2ήμερη εκδήλωση, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει εκατοντάδες συμμετέχοντες με στόχο να τους παρέχει πολύτιμες συμβουλές, να τους ενημερώσει γύρω από δοκιμασμένες και πετυχημένες στρατηγικές και φυσικά, να συμβάλλει στη δικτύωσή τους, με απώτερο στόχο να τολμήσουν οι ενδιαφερόμενοι την δική τους επιχείρηση. 

Η Jeanette Britt Carlsson θα μοιραστεί, μεταξύ των άλλων ομιλητών, τη δική της πολυετή εμπειρία ως Σύμβουλος και Μέντορας πετυχημένων επιχειρήσεων του τομέα της Τεχνολογίας σε Λονδίνο και Βαλτική/Σκανδιναβία για περισσότερα από 25 χρόνια. Θα αποκαλύψει τα σημεία-κλειδιά που κανείς θα πρέπει να λάβει υπόψη του πριν αποφασίσει εάν και πώς θα πρέπει να στήσει τη δική του επιχείρηση. Τι μορφή έχει ένα πετυχημένο προϊόν ή υπηρεσία; Ποια είναι τα πρώτα βήματα, πώς συστήνεται ένα βιώσιμο επιχειρηματικό πλάνο, πώς προσεγγίζονται οι επενδυτές; Η κα Carlsson θα ξεδιπλώσει τα «ναι» και τα «όχι» του κλάδου, με πρακτικά παραδείγματα, σε μια διαδραστική παρουσίαση που αναμένεται να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο. 

Η Jeanette Britt Carlsson είναι ιδρυτής της Tech Nordic Advocates (Δανία), καθώς και CEO της συμβουλευτικής newmedia2.0 (Αγγλία). Η Tech Nordic Advocates είναι ένα ισχυρό δίκτυο οικοσυστημάτων της Βόρειας Ευρώπης, που περιλαμβάνει 700 ηγέτες της Τεχνολογίας από νεοσύστατες επιχειρήσεις μέχρι επενδυτές, μέντορες και υπεύθυνους χάραξης και λήψης αποφάσεων. Όλοι οι παραπάνω συνεργάζονται με στόχο την ανάπτυξη της Βαλτικής και Σκανδιναβίας ως το νέο παγκόσμιο  «φυτώριο» καινοτομίας. 

Η εκδήλωση «Cyprus Business Show 2018» συνδυάζει ένα ασυναγώνιστο Συνέδριο ενημερωτικού χαρακτήρα κατά την πρώτη ημέρα (8 Ιουνίου) με μια άρτια Έκθεση και τις δύο ημέρες (8 & 9 Ιουνίου), και πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία. Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει διακεκριμένους ομιλητές από την τοπική αγορά και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους δοκιμασμένες τεχνικές και παραδείγματα που θα τους επιτρέψουν να δομήσουν και να εξελίξουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα, με επιτυχία και διάρκεια.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική και Αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ ΕΔΩ 

Το «Cyprus Business Show 2018» απευθύνεται προς: ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν το δικό τους επιχειρηματικό εγχείρημα, επιχειρηματίες που αναζητούν νέες ευκαιρίες, απόφοιτους και νέους ανθρώπους που επιθυμούν να μπουν στον επαγγελματικό στίβο και franchisees. Στην έκθεση θα συμμετέχουν: επενδυτές, franchisers, επαγγελματίες από νεοφυείς επιχειρήσεις, καινοτόμοι επιχειρηματίες, επιχειρήσεις που παρέχουν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, δικηγορικά γραφεία και νομικοί σύμβουλοι, ΙΤ και ICT εταιρείες, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, λογιστικά, ελεγκτικά, φοροτεχνικά γραφεία, όπως και εκπρόσωποι από Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Διαρθρωτικά Ταμεία.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για ηλεκτρονικές εγγραφές στο Συνέδριο, κάντε κλικ ΕΔΩ 

Οργανωτής: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας
Συνδιοργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos
Signature Sponsor: Chivas Regal
Εκθέτες (μέχρι στιγμής): alterlife fitness excellence CYPRUS, Cablenet Business, Caffè Vergnano, Coral Energy Products Cyprus Ltd, Crepaland®, ENOROS Consulting Ltd, Figaro's Pizza, FRUTTI DI MARE, Glass Cleaning ABEE, Quick Stop Plus, Tastehabitat Coffeehouse Franchise .
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, REPORTER

Για περισσότερες Πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555 | φαξ: 22679820 | e-mail: events@imhbusiness.com 
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com  
 

Δειτε Επισης

Σε τροχία απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου