Δ. Δημητριάδου: Νέα Director στο ΔΣ της Horwath DSP Ltd

Η εταιρεία Horwath DSP Limited, η οποία προσφέρει ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ πελατολόγιο στην τοπική αγορά και στο εξωτερικό, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα Director της εταιρείας.

Με ισχύ από την 1η Μαΐου 2018, η κα. Δήμητρα Δημητριάδου έχει διοριστεί ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Horwath DSP Ltd. Η Δήμητρα εργοδοτήθηκε από την εταιρεία το 2012 και εργάστηκε στο λογιστικό και ελεγκτικό τμήμα της εταιρείας. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στο φορολογικό τμήμα και ειδικεύεται σε φορολογικά και νομικά θέματα.
 
Η Δήμητρα έχει πτυχίο Bachelor of Laws (LLB) από το Πανεπιστήμιο του Kent και επίσης πτυχίο ACA από το Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW).
 
Ο κ. Ανδρέας Πιφάνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Horwath DSP, δήλωσε: "Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε την εισαγωγή της κα. Δημητριάδου στο Διοικητικό Συμβούλιο. Είμαι βέβαιος ότι η Δήμητρα θα έχει σημαντικό και θετικό αντίκτυπο στην εταιρεία μας. Οι γνώσεις, οι επιχειρηματικές ιδέες, το ομαδικό πνεύμα και η θετική ενέργεια της είναι σημαντικά προσόντα για το μέλλον της εταιρείας μας.”
 
Η Δήμητρα Δημητριάδου δήλωσε "Αισθάνομαι περήφανη που είμαι πλέον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Εργοδοτήθηκα από την εταιρεία ως εκπαιδευόμενη λογιστής και η εταιρεία με βοήθησε να φτάσω στη θέση του Διευθυντή. Έχοντας περάσει από όλα τα επαγγελματικά επίπεδα, ανυπομονώ να συνεισφέρω πίσω στην εταιρεία και ευελπιστώ να εκπροσωπήσω τα δικαιώματα των εργαζόμενων. Ελπίζω να προσφέρω θετικές αλλαγές και να φέρω νέες ιδέες που θα ενισχύσουν περαιτέρω την επιτυχία μας.”

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands