«Έξυπνη» Τεχνολογία για το Σχεδιασμό και την Κατασκευή Ψηλών Κτηρίων

Η ΙΜΗ διοργανώνει το «12ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών» την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σύναξη επαγγελματιών από τους κλάδους Ανάπτυξης Γης, Οικοδομών και Ακινήτων της Κύπρου, ενώ στόχο έχει να πληροφορήσει έγκαιρα κι έγκυρα τους σύνεδρους για τις προβλέψεις των επόμενων ετών.

Στη 12η χρονιά του, το «Συνέδριο Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών» έχει καθιερωμένο ως πολυαναμενόμενο ετήσιο γεγονός, στο οποίο συναντιούνται οι φορείς της συγκεκριμένης βιομηχανίας για να συζητήσουν και να αξιολογήσουν τις πρόσφατες τάσεις κι εξελίξεις της αγοράς, να επισημάνουν ζητήματα που απασχολούν τις δραστηριότητές τους και να διερευνήσουν αναδυόμενες ευκαιρίες, εντός κι εκτός Κύπρου.

Ανάμεσα στους ομιλητές του φετινού Συνεδρίου είναι ο κος Djordje Mitric, Ειδικός Τεχνολογίας Κτιρίων (Building Technology Specialist) στην εταιρεία Control4 στη Σερβία όπου ελέγχει όλες τις δραστηριότητες πωλήσεων στην Ευρώπη. Ο κος Mitric  είναι επίσης υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πολλών διάσημων ψηλών κτηρίων και πολυτελή ξενοδοχείων όπως το Dorchester στο Λονδίνο, αλλά και διάφορα ξενοδοχεία  όπως το Four Seasons και Mandarin Oriental. Στην παρουσίασή του ο κος Mitric θα μιλήσει για νέες τεχνολογίες αναφορικά με το σχεδιασμό και την κατασκευή ψηλών κτηρίων. 

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική και Αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ

Το Συνέδριο απευθύνεται προς επαγγελματίες και πιο συγκεκριμένα, προς ανώτερα στελέχη από: εταιρείες Ανάπτυξης Γης, κατασκευαστικές εταιρείες, εργοληπτικές εταιρείες, εκτιμητικές ομάδες Γης και Ακινήτων, κτηματομεσιτικά γραφεία, λογιστικά/ελεγκτικά/φορολογικά γραφεία, δικηγορικά γραφεία, καθώς και τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Επίσης, το Συνέδριο προσκαλεί επιμετρητές ποσότητας, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και επενδυτές. Το Συνέδριο στοχεύει, επιπλέον, στο να προσελκύσει εκπροσώπους από αρμόδιες Κυβερνητικές και Ρυθμιστικές Υπηρεσίες, αλλά κι Ελεγκτικούς Φορείς. 

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες 
Οργανωτής
: ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Αβραάμ Πιττάκης & Υιοί ΛΤΔ, Control4, Muskita Aluminium Industries Ltd
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος 
Υποστηρικτής: AGC Contractors Ltd
Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, RICS
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑLPHA Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο
τηλ.: 22505555 | φαξ: 22679820 | ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com 

Δειτε Επισης

Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»
Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο