Έγκριση Master του CIM από Society for Human Resource Management

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School (CIM), είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς ελέγχου, το πρόγραμμα σπουδών « Human Resource Management & Corporate Strategy, (14 months FT / 24 months PT, MSc)» αξιολογήθηκε-πιστοποιήθηκε από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας στην Ανώτερη Εκπαίδευση. Το πρόγραμμα είναι καινοτόμο και μοναδικό στο είδος του αφού συνδυάζει τις αρχές Ανθρώπινου Δυναμικού & Στρατηγική.

Επίσης το πρόγραμμα εγκρίθηκε από το Society for Human Resource Management (US). To SHRM έχει δηλαδή αναγνωρίσει ότι το Master in Human Resource Management & Corporate Strategy του CIM, ευθυγραμμίζεται πλήρως με τον Οδηγό και Πρότυπα του προγράμματος SHRM για το Ανθρώπινο Δυναμικό. Σε όλο τον κόσμο, 474 προγράμματα σε 359 εκπαιδευτικά ιδρύματα αναγνωρίστηκαν από την SHRM ως ευθυγραμμισμένα με τους προτεινόμενους οδηγούς και πρότυπα. Ο οδηγός και τα πρότυπα για το πρόγραμμα σπουδών HR αναπτύχθηκαν από την SHRM για να καθορίσουν τις ελάχιστες περιοχές περιεχομένου HR που θα πρέπει να μελετηθούν από φοιτητές HR στις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές. Οι κατευθυντήριες γραμμές - που δημιουργήθηκαν το 2006 και επαν’ επικυρώθηκαν το 2010, το 2013 και το 2017 - αποτελούν μέρος της ακαδημαϊκής πρωτοβουλίας του SHRM για τον καθορισμό προτύπων εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού που διδάσκονται στις πανεπιστημιακές σχολές επιχειρήσεων και βοηθούν τα πανεπιστήμια να αναπτύξουν πτυχιακά προγράμματα που ακολουθούν αυτά τα πρότυπα.

Το SHRM είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική κοινωνία στον κόσμο όσο αφορά το Human Resource Management, αντιπροσωπεύοντας 285.000 μέλη σε περισσότερες από 165 χώρες. Για σχεδόν επτά δεκαετίες, η κοινωνία είναι ο κορυφαίος πάροχος πόρων που εξυπηρετεί τις ανάγκες των επαγγελματιών του ανθρώπινου δυναμικού και προωθεί την πρακτική της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων. Η SHRM διαθέτει περισσότερα από 575 συνδεδεμένα κεφάλαια στις Ηνωμένες Πολιτείες και θυγατρικές εταιρείες στην Κίνα, την Ινδία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το CIM υπόσχεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου την συνέχιση της σοβαρής μόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς και την παραγωγική αντιπροσώπευση της Κύπρου στις συναντήσεις του SHRM.  

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands