Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Αξία της Καλής Διακυβέρνησης στο Συνέδριο της Infocredit Group και της ICSA

Η Infocredit Group σε συνεργασία με την ICSA παρουσιάζουν το 2ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Διακυβέρνησης (The 2nd Corporate Governance Conference), με κεντρικό θέμα τη σημασία της Καλής Διακυβέρνησης (The Value of Good Governance), την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 08:30, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus. 

Το «2ο Συνέδριο Εταιρικής Διακυβέρνησης» στοχεύει στο να παρέχει προς τους συμμετέχοντες τις βασικές γνώσεις, τεχνικές κι εργαλεία που χρειάζονται, ώστε να κατανοήσουν τη σημασία της Καλής Διακυβέρνησης, όπως και όλες τις συνήθεις πρακτικές που εφαρμόζονται σχετικά. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά και τις αξίες που περιβάλλουν έναν ικανό εργαζόμενο, όπως και για τις αποτελεσματικές στρατηγικές που συμβάλλουν στην εκπλήρωση των επιχειρησιακών στόχων κι απαιτούμενων αλλαγών. 

Ένας από τους διακεκριμένους ομιλητές του Συνεδρίου είναι ο Simon Osborne, Chief Executive, Fellow of ICSA: The Governance Institute. Ο κ.Osborne αποφοίτησε από τη Νομική το 1973 και πριν  αναλάβει τα σημερινά του καθήκοντα, διετέλεσε ανεξάρτητος κυβερνητικός σύμβουλος. Με αυτή του την ιδιότητα ενήργησε ως επικεφαλής  του ICSA Board Evaluation, σε συνεργασία με επιχειρήσεις, βρετανικές ρυθμιστικές αρχές κι άλλους οργανισμούς. Έως τον Απρίλιο του 2003, διατέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΣ της  Βρετανικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων. Είναι μέλος του International Corporate Governance Network και προεδρεύει της Επιτροπής Bylaws & Procedures. Επίσης είναι μη εκτελεστικός σύμβουλος σε δύο εταιρείες που ασχολούνται με Media, καθώς και αναπληρωτής αντιπρόεδρος φιλανθρωπικού οργανισμού. 

Οι ομιλίες του έχουν τίτλο: The Value of Good Governance και Effective Succession Planning.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες εταιρειών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο, στελέχη Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων, λογιστικά κι ελεγκτικά γραφεία, επιχειρήσεις παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών, δικηγορικά γραφεία, εμπειρογνώμονες και σύμβουλους σε θέματα Διαχείρισης Κεφαλαίων και Συμμόρφωσης, καθώς και σε ηγετικά κυβερνητικά στελέχη κι αξιωματούχους.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τον σύνδεσμο ΕΔΩ

Οργανωτής: Infocredit Group, Powered by: ICSA: The Governance Institute, Ασημένιοι Χορηγοί: Hellenic Bank, Emilianides Katsaros LLC, LexisNexis Risk Solutions,  VinciWorks, Υποστηρικτές: Association of Cyprus Banks, Cyprus Stock Exchange, Bar Association, Cyprus Securities and Exchange Commission, ICPAC, Software Sponsor: Powersoft, Συντονιστής: IMH.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ - τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com.


 
 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ