Ο τιμοκατάλογος των παιδικών party

Όλα είναι θέμα προϋπολογισμού. Όσο και όσα έχεις ξοδεύεις. Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε και το παιδικό πάρτι, ένα από τα must ετήσια οικογενειακά events, το οποίο μπορεί κάλλιστα να οργανωθεί με τρόπο που να είναι οικονομικό, την ώρα που τιμές και επιλογές δεν σταματάνε πουθενά και μπορούν να εκτοξεύσουν το κόστος στα ύψη. Διαλέγεις, λοιπόν, και παίρνεις, όπως πολύ καλά φαίνεται και στον οδηγό παιδικού πάρτι που ακολουθεί.

Παιδότοποι σε όλες τις πόλεις  

★ CIOKOLAND 
★ EXTREME PARK 
★ FUN FACTORY 
★ GALACTICA 
★ lemon park
★ PARTY ANIMALS 
★ PLAY 4 KIDZ
★ WOW!

Τούρτα: €18 - €200
Αν κάτι αποτελεί τη μεγάλη ατραξιόν του πάρτι, είναι η γενέθλια τούρτα. Οι επιλογές πολλές, από κλασσικές απλές τούρτες μέχρι τις 
3D υπερπαραγωγή. Οι τιμές κυμαίνονται από €18 μέχρι €200, ανάλογα με το 
μέγεθος και 
το σχέδιο. 

Διαβάστε ακόμα: Τα αυτοκίνητα των Λευκωσιατών, των Λεμεσιανών και των άλλων

Catering

€300 για fingerfood  
μενού 20  παιδιών  

Το κόστος του catering εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως είναι ο αριθμός των καλεσμένων, η ηλικία τους καθώς επίσης και τα εδέσματα που θα περιλαμβάνει το μενού. Αν, για παράδειγμα, οι καλεσμένοι είναι γύρω στα 20 παιδιά, για ένα απλό fingerfood μενού το κόστος αναμένεται να αγγίζει τα €300.

Διακόσμηση 
Η διακόσμηση ενός πάρτι παίζει τον δικό της καθοριστικό ρόλο, καθώς καλείται να βάλει τους καλεσμένους σε γιορτινό κλίμα. Το κόστος της εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως είναι το budget αλλά και οι ανάγκες του κάθε καταναλωτή, καθώς και του εσωτερικού  Ή εξωτερικού χώρου που καλείται να διακοσμήσει. Και συν τοις άλλοις, όσο η φαντασία οργιάζει τόσο παρασύρει μαζί της και τον προϋπολογισμό, ο οποίος μπορεί να αυξομειωθεί ανάλογα και με την επιλογή των υλικών και των λοιπών αντικειμένων που θα χρησιμοποιηθούν.

Παιδότοποι

€7 μέχρι €25 ανά παιδί 
Παιδί και παιχνίδι πάνε μαζί, γι’ αυτό κι ένας παιδότοπος φιγουράρει ως η δημοφιλέστερη επιλογή για τη διοργάνωση ενός παιδικού πάρτι. Τα πακέτα προσφέρουν, μεταξύ άλλων, φαγητό, γλυκά, σέρβις, είσοδο και επιτήρηση των παιδιών στον παιχνιδοχώρο και προσκλήσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις ο παιδότοπος προσφέρει και δώρο για τον εορτάζοντα. 
Το φαγητό κοστίζει από €7 μέχρι €13 ανά παιδί, σε πακέτο που περιλαμβάνει είσοδο στον παιχνιδοχώρο, γεύμα, χυμό και νερό. Δίνεται, επίσης, η επιλογή του μπουφέ. Από €5.40 μέχρι €11 στοιχίζει, περίπου, το φαγητό για τους μεγάλους. Αν πάλι κάποιος επιθυμεί να προσθέσει φαντασμαγορικές, έξτρα επιλογές, υπάρχει επιπλέον χρέωση. Για παράδειγμα, μια παιδική σαμπάνια μπορεί να στοιχίσει από €4 μέχρι €6 η μπουκάλα, το candy table €50, το waffle station αλλά και το station για παγωτό €30 για μισή ώρα.

Εναλλακτικά 
★ Πολυχωρος ΦΑΡΜΑ 
★ ALION PARK 
★ Nuevo Campo 
★ 10 to go 


Entertainers:  €30 - €500
Την τιμητική τους στα παιδικά πάρτι έχουν οι entertainers, οι οποίοι φροντίζουν με διάφορα happenings να διασκεδάζουν τα παιδιά. Από κλόουν μέχρι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, κάθε ένας έχει και το κασέ του. Για παράδειγμα, από €30 για μισή ώρα μέχρι €160 για τρεις ώρες ίσως να στοιχίσει η επιλογή ενός παιδικού ήρωα. Για δύο ήρωες η τιμή ανεβαίνει στα €120 για μία ώρα και στα €330 για δύο, ενώ για τρεις η τιμή μπορεί να φτάσει μέχρι και τα €500. Υπάρχουν και οι ομάδες που αναλαμβάνουν μέρος της διοργάνωσης του πάρτι παρέα, προσφέροντας ειδικά πακέτα που συμπεριλαμβάνουν προσκλήσεις, set up, candy tables, birthday theme decorations, η αξία των οποίων ξεκινά από €150 και μπορεί να φτάσει μέχρι τα  €710, ανάλογα με τις επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να διαλέξει ο καταναλωτής.  


Φουσκωτά: €60 - €140
Στην περίπτωση που το πάρτι γίνει στο σπίτι, υπάρχει η ανάγκη για διάφορες δραστηριότητες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών. 
Μια επιλογή είναι αυτή των φουσκωτών, τα οποία μπορεί να κοστίσουν 
από €60 μέχρι €140. 


Παιδικά δωράκια 
Το αποχαιρετιστήριο δώρο από ένα παιδικό πάρτι είναι αυτό που μένει στο τέλος, παρέα με τις αναμνήσεις και τις όμορφες στιγμές της ημέρας. Το κόστος του ξεκινά από €1 και δεν σταματά πουθενά. Νέο trend αποτελούν τα χειροποίητα δώρα, που κοστίζουν γύρω στα €7.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΤΙ

Futsal: €45 - €400 

Εκτός από το σπίτι και τους παιχνιδότοπους, μια ακόμη δημοφιλής επιλογή είναι αυτή των γηπέδων φούτσαλ για τη διοργάνωση παιδικών πάρτι. Σ’ αυτή την περίπτωση το κόστος ξεκινά από €45 μέχρι €400, με τους χώρους να προτείνουν διάφορα πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ενοικίαση αίθουσας και του γηπέδου, φουσκωτό, είσοδο στην παιδική χαρά, ποτό και φαγητό. 


Spa

€250 μέχρι  12 παιδιά 
€300 πάνω από 12 παιδιά 

Το νέο trend στέλνει τα παιδιά για spa. Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν περιποίηση ομορφιάς από ειδικούς στον χώρο, που προτείνουν τα spa παιδικά πάρτι τα οποία περιλαμβάνουν σαμπάνια και φρούτα, κτενίσματα και θεραπείες μαλλιών, περιποίηση προσώπου, μακιγιάζ, παιδικά tattoos, χειροτεχνίες κοσμημάτων, πασαρέλα με κοστούμι, μουσική χορό και παιχνίδι. 

Διαβάστε ακόμα: Διαγωνισμός ΧΑΚ για πιστοποιητικά ηλεκτρονικής υπογραφής

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας