powered by

ΚΕΒΕ Business Leader - Εμπόριο o Πέτρος Μιντίκκης

Ως Business Leader στην Κατηγορία Εμπόριο διακρίθηκε o Πέτρος Μιντίκκης, Διευθύνων σύμβουλος της A. Mintikkis Farm Ltd, στα 4α ΚΕΒΕ Business Leader Awards.                     

Ο Πέτρος Μιντίκκης γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1962 και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Ακανθού μέχρι το 1974.

Είναι παντρεμένος με την Παντελίτσα κι έχουν τρία παιδιά - την Ελένη, τον Αντρέα και την Αναστασία.

Με το πέρας των σπουδών του εντάχθηκε στη σχετικά μικρή, τότε, αλλά δυναμική οικογενειακή επιχείρηση των 30 ατόμων, όπου εργάστηκε σε όλα σχεδόν τα πόστα. Από την παραγωγή και τις πωλήσεις, μέχρι τη διανομή και τη διαχείριση. Δέκα χρόνια μετά ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας και με τη συμπαράσταση των αδελφιών του, όπως και άλλων μελών της οικογένειας, ξεκίνησε η προσπάθεια ανάπτυξης και μετεξέλιξής της σε έναν σύγχρονο οργανισμό με όραμα για ανάπτυξη και προσφορά.

Με τον Πέτρο Μιντίκκη στο πηδάλιο η εταιρεία καθιερώθηκε στην ελίτ των επιχειρήσεων στους τομείς της παραγωγής πουλερικών και αυγών, καθώς και στο εμπόριο κατεψυγμένων και άλλων τροφίμων. Βασικές παράμετροι για την πρόοδο και την ανάπτυξή της αποτελούν η τεχνολογία, η καινοτομία, οι σύγχρονες ιδέες και οι νέες μέθοδοι που εφαρμόζονται και αναλόγως αξιοποιούνται. 

Προσπάθεια και στόχος του κ. Μιντίκκη είναι η δημιουργία ενός συμπαγούς και ομοιογενούς οικογενειακού οργανισμού, ικανού να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις της εποχής, να επιβιώσει και να αναπτυχτεί βάσει των αρχών που τον έχουν αναδείξει.

Δειτε Επισης

O Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στο Harm Reduction Conference
Στην τελική ευθεία η ψηφοφορία για τα 17α IN Business Awards-Συνεχίζεται μέχρι τις 30 Απριλίου η διαδικασία
Πνευματικά δικαιώματα: Η σημασία της απόφασης του Ανωτάτου και η ανάγκη για σύσταση Αρχής Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Η τεκμηριωμένη πρόταση της G.A.P. Vassilopoulos για το υδατικό και η άρνηση μιας πολιτείας που…πέρα βρέχει
Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση
Προ των πυλών μεγάλη οικιστική ανάπτυξη από το My Mall Λεμεσού-Προς ολοκλήρωση το Leptos Limassol Park
Μάκης Κετώνης: Το ταξίδι στην αειφορία και το επόμενο κεφάλαιο μιας συναρπαστικής επαγγελματικής διαδρομής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Βελτιώνεται η φήμη και η αξιοπιστία της Κύπρου, προσελκύουμε ποιοτικές επενδύσεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Εννέα κορυφαίες εταιρείες με έδρα την Κύπρο που υιοθέτησαν εργαλεία AI