Marketing LAB: Το πρώτο εξειδικευμένο κέντρο marketing στην Κύπρο

Το Marketing LAB, το πρώτο εξειδικευμένο κέντρο marketing στην Κύπρο έχει αρχίσει την λειτουργία του. To Marketing LAB καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες του κάθε οργανισμού ή brand σε θέματα marketing. 
Το καινούργιο αυτό κέντρο marketing προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και: 

LEARNING: Εκπαίδευση σε θέματα marketing τόσο μέσα από διδασκαλία όσο και μέσω e Learning. Προσφέρεται εκπαίδευση στο Marketing, Digital Marketing, Social Media Marketing, Γραφή στο Marketing και Τεχνικές Πωλήσεων & εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης προσφέρονται εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε οργανισμού. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Marketing LAB, σε μορφή διδασκαλίας, είναι επιχορηγημένα από την ΑΝΑΔ. 

ADVERTISING: Υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης εκστρατειών διαφήμισης και δημοσιών σχέσεων τόσο μέσω των παραδοσιακών μέσων προβολής όσο και του διαδικτυακού marketing και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. To Marketing LAB έχοντας ένα ευρύ κύκλο συνεργατών είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες προβολής του κάθε οργανισμού. 

BONDING: Το Bonding γνωρίζει τους marketers μεταξύ τους, και τους δίνει την ευκαιρία να εργαστούν εθελοντικά για την δημιουργία διαφημιστικών εκστρατειών marketing για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κοινωφελείς σκοπούς. 
 
Όπως μας δήλωσε ο εμπνευστής και ιδρυτής του Marketing LAB Γιώργος Κιτής: «Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα εξειδικευμένο κέντρο το οποίο να αντιμετωπίζει το marketing ολιστικά καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες των οργανισμών ή των brands σε αυτό τον τομέα. Όραμα μας άλλωστε είναι η περεταίρω διάδοση και ανάπτυξη του marketing».  
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το Marketing LΑΒ μπορείτε να αποταθείτε στο τηλέφωνο 22331024 ή στην ιστοσελίδα www.marketinglab.com.cy 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett