American Hellenic Hull: «Από την Κύπρο καλύπτουμε έναν ολόκληρο κόσμο πλοίων»

Η American Hellenic Hull Insurance Company (AHHIC) ήταν ένας από τους κορυφαίους συμμετέχοντες στη διεθνή έκθεση "Ναυτιλιακή Κύπρος 2017", που πραγματοποιήθηκε από τις 8-11 Οκτωβρίου 2017 στη Λεμεσό. Κάθε δύο χρόνια το διεθνές συνέδριο και η έκθεση προσελκύουν υψηλό επίπεδο επισκεπτών, όχι μόνο από την τοπική ναυτιλιακή κοινότητα στην Κύπρο αλλά και από την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία. Φέτος η American Hellenic ήταν Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου, εκ των χορηγών της επίσημης δεξίωσης υποδοχής καθώς και εκθέτης.

Η Ναυτιλιακή Κύπρος, θεσμοθετήθηκε το 1989 και εξελίχθηκε σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη ναυτιλιακή εκδήλωση που διοργανώνεται από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας σε συνεργασία με το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και την Κυπριακή Ένωση Εφοπλιστών.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε επίσημα από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος υπογράμμισε το κύρος της εκδήλωσης και τη σημασία της για την κυπριακή οικονομία. Εκτός από το συνέδριο, στο οποίο μετέχουν ομιλητές διεθνούς κύρους, η έκθεση αποτελεί για τις ηγέτιδες εταιρείες μια πλατφόρμα προώθησής τους σε περισσότερα από 850 ανώτατα στελέχη από όλο τον πλανήτη. Η φετινή εκδήλωση ήταν -κατά κοινή ομολογία- η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη στην ιστορία.

Ο CEO της American Hellenic, κ. Ηλίας Τσακίρης δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε το θεσμό του Συνεδρίου και της Έκθεσης «Ναυτιλιακή Κύπρος 2017» . Ο θεσμός έχει εξελιχθεί σε σημαντικό γεγονός στο διεθνές ναυτιλιακό ημερολόγιο και η πλήρης ναυτιλιακή υποδομή της Κύπρου αποτελεί ανεκτίμητο πλεονέκτημα για την Ευρώπη και τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα».

Η AHHIC προβλήθηκε με την επιγραμματική φράση: ‘Από την Κύπρο καλύπτουμε έναν ολόκληρο κόσμο πλοίων’. «Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία μας εξελίχθηκε σε παγκόσμιο πάροχο ναυτασφάλισης, ο οποίος εξυπηρετεί έναν μεγάλο στόλο κορυφαίων εφοπλιστών από αρκετές ηπείρους», ανέφερε ο κ. Τσακίρης και πρόσθεσε: «Αλλά υπογραμμίζουμε, επίσης, τη σημασία της χώρας μας, της Κύπρου. Η κυπριακή ναυτιλιακή βιομηχανία είναι δυναμική, επιδεικνύει επαγγελματισμό και αναπτύσσεται καθημερινά. Είναι μια φιλόξενη χώρα για επιχειρήσεις, υπηρεσίες και ταλέντο».

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Βραβείο στο City of Dreams Mediterranean στην κατηγορία «Τουρισμός-Ξενοδοχεία-Αναψυχή-Εστίαση»