Rebranding για την Dale Carnegie Κύπρου

To franchise της παγκοσμίου φήμης εταιρείας Dale Carnegie ανέλαβε η DC Personal and Professional Development Limited – Κύπρου, η οποία από τον Δεκέμβριο του 2016 προσφέρει αποκλειστικά τις υπηρεσίες και τα προγράμματα της Dale Carnegie στην Κύπρο. 

Σε συνέντευξη του στο InBusinessnews, o Managing Director της Dale Carnegie Cyprus, Ντίνος Δημητρίου, αναφέρεται αναλυτικά στα προγράμματα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία του, καθώς και στους στόχους και τις προσδοκίες από τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στην Κύπρο. 

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η συνεργασία σας με την Dale Carnegie;
Η εταιρία μου, DC Personal and Professional Development Limited – Κύπρο, από τον Δεκέμβριο 2016 έχει την τιμή να προσφέρει αποκλειστικά όλα τα προγράμματα και υπηρεσίες της παγκοσμίου φήμης εταιρίας Dale Carnegie, μέσω της μορφής franchising.Την εκπροσώπηση την είχε η εταιρία Educe Limited,oπου εδώ και 20 χρόνια έχει επιτύχει να κατατάξει τα πρωτοπόρα προγράμματα Dale Carnegie στην συνείδηση του Κύπριου επαγγελματία στην ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού. Στην Dale Carnegie Training, προσφέρουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους να οξύνουν τις ικανότητες τους και να αυξήσουν την απόδοση τους, ώστε να επιτύχουν θετικά, διαρκή και κερδοφόρα αποτελέσματα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της πιστοποίησης ISO 9001 και στη δέσμευση μας στην ποιότητα, μετράμε την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων μας. Στη διαρκή παγκόσμια έρευνα που διεξάγουμε για την ικανοποίηση του πελάτη, το 99% των ήδη εκπαιδευμένων από την εταιρεία μας έχουν εκφραστεί θετικά για την εκπαίδευση που έλαβαν.

Σε ποιές εταιρείες απευθύνεστε και σε ποιους τομείς;
Στόχος της Dale Carnegie Κύπρου είναι να βοηθήσει τον άνθρωπο να ανακαλύψει τις δυνατότητες που κρύβει μέσα του. Η τεχνογνωσία της Dale Carnegie Training ανανεώνεται διαρκώς, διευρύνεται και φιλτράρεται, μέσα από σχεδόν έναν αιώνα αληθινών εμπειριών από την επιχειρηματική ζωή. Οι 160 Γενικοί Διευθυντές της Carnegie ανά τον κόσμο, προσφέρουμε εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και εταιρείες κάθε μεγέθους και κλάδου, με σκοπό την ενίσχυση της απόδοσης και των αποτελεσμάτων. Το αποτέλεσμα αυτής της συλλογικής και παγκόσμιας εμπειρίας είναι μια διαρκώς αυξανόμενη δεξαμενή επιχειρηματικής οξύνοιας, στην οποία στηρίζονται οι πελάτες μας, για να παράγουν τα επιθυμητά χειροπιαστά αποτελέσματα. Στόχος μας πάντα είναι η μετρίσιμη απόδοση στην επένδυση των πελατών.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε;
Η Dale Carnegie Training δίνει έμφαση σε εφαρμόσιμες αρχές και διαδικασίες, σχεδιάζοντας προγράμματα που προσφέρουν στα στελέχη τη γνώση, τις δεξιότητες και τις πρακτικές που χρειάζονται, ώστε να προσθέτουν αξία στον οργανισμό αλλά και γενικά στην εκάστοτε κοινωνία που εκπροσωπείται. 

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες με ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα, αναλόγως της ηλικίας και των αναγκών τους: 

Εταιρικές Λύσεις
Στις περιπτώσεις οργανισμών που χρειάζονται ευθυγράμμιση των στρατηγικών τους στόχων και ενδυνάμωση των δεξιοτήτων που θα ενισχύσουν την απόδοση. Είμαστε ο παγκόσμιος ηγέτης στην αλλαγή κουλτούρας των οργανισμών από το "κατανοώ προς τα πού οδεύει η εταιρεία" στο "έχω πίστη για το πού οδεύει η εταιρεία". Ακολουθώντας τη μεθοδολογία iMap, συνεργαζόμαστε για τη δημιουργία ενός μοναδικού Οδικού Χάρτη για το μέλλον που οραματίζεται ένας οργανισμός. Αξιοποιούμε τη μεθοδολογία για να εντοπίσουμε τα κενά στις δεξιότητες και προσαρμόζουμε τις λύσεις βάσει των αναγκών ενός οργανισμού. Για το σκοπό αυτό αξιοποιούμε υλικό μας, το οποίο περιλαμβάνει 150 ενότητες ενοτήτων (modules) του Συστήματος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων (Competency Based Development System).

Λύσεις για επαγγελματίες και στελέχη
Προσφέρονται υπηρεσίες σε επαγγελματίες και στελέχη που επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους στις πωλήσεις, στην ηγεσία, στις διαπροσωπικές σχέσεις, στην επικοινωνία, στις παρουσιάσεις ή στην εξυπηρέτηση πελατών. Επιλέγοντας κάποιο από τα μακροχρόνια προγράμματα, τα σεμινάρια, ή ακόμα προγράμματα που πραγματοποιούνται online ή και στο κινητό - οτιδήποτε ταιριάζει με τον δικό τους ιδανικό τρόπο μάθησης.
Οποιαδήποτε μέθοδο μάθησης κι αν επιλέξουν, θα ζήσουν μια εμπειρία που θα τους βοηθήσει να ενισχύσουν την απόδοσή τους και να οδηγήσουν την καριέρα τους και τη ζωή τους στο επόμενο επίπεδο - μια εμπειρία που έχει ήδη βοηθήσει 8 εκατομμύρια ανθρώπους να καταφέρουν μεγάλες επιτυχίες στον τομέα τους.

Λύσεις για Ομάδες
Μία ομάδα μπορεί να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα ταχύτερα από άτομα που εργάζονται μεμονωμένα - εφ' όσον και νοουμένου ότι τα μέλη της ομάδας είναι ευθυγραμμισμένα, με σεβασμό ο ένας προς τον άλλον και έχουν τις δεξιότητες για να ολοκληρώνουν τα καθήκοντα τους. Η Dale Carnegie Training εξειδικεύεται στη δημιουργία ομάδων υψηλής απόδοσης. Είτε αν σχεδιάσουμε τη συμμετοχή της ομάδας σε ένα από τα ανοικτά προγράμματά μας - όπου εργάζονται σε συγκεκριμένα projects για την εταιρία τους, ενώ παράλληλα παίρνουν ιδέες από τους άλλους συμμετέχοντες - είτε οργανώσουμε μία ενδοεταιρική εκπαίδευση, όπου η ομάδα θα αποκτήσει τα εργαλεία και τις δεξιότητες για την υπέρβαση των προσδοκιών ενός οργανισμού.

Τι προσδοκείτε από τη δραστηριοποίηση στην Κύπρο; 
Η Dale Carnegie κατά το 2017 είναι σε διαδικασία rebranding, εκσυγχρονίζοντας όλα τα δεδομένα με στόχο να ακολουθούνται οι εξελίξεις της εποχής και καλύπτοντας τις απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί. Μετεξελισσόμαστε συνεχώς με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο και τα οφέλη που θα έχουν οι εργοδότες. Στόχος μας είναι, μέσω αυτού του συγχρονισμού, να συμβάλουμε και εμείς με την σειρά μας στη κοινωνία της Κύπρου, μέσω της ανάπτυξης του σημαντικότερου περιουσιακού στοιχείου κάθε οργανισμού, των ανθρώπων. Οι μέθοδοι κατάρτισης του Dale Carnegie αποδεδειγμένα αναπτύσσουν επαγγελματικές δεξιότητες και μετατρέπουν τον άνθρωπο σε ένα ολοκληρωμένο επιτυχημένο επαγγελματία.

Ποια τα επιτεύγματα της Dale Carnegie στο εξωτερικό;
Με έδρα τη Νέα Υόρκη, η Dale Carnegie Training αντιπροσωπεύεται και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, και σε περισσότερες από 80 χώρες στον κόσμο. Πάνω από 2700 ISO9001 πιστοποιημένοι εκπαιδευτές παρουσιάζουν τα προγράμματα της, σε περισσότερες από 30 γλώσσες. Το 2017 κλείνει 105 πετυχημένα χρόνια ζωής. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αγοράς, καθώς και με μεγάλα τοπικά ονόματα των χωρών, στις οποίες δραστηριοποιείται. Η εταιρεία έχει εκπαιδεύσει πάνω από 8 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η Dale Carnegie, το 2017 για πέμπτη συνεχή χρονιά, αναγνωρίζεται από το Trainingindustry.com μέσα στις 20 καλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως.

Δειτε Επισης

Σε εξέλιξη το live link στην Αθηένου… Cyta και Super FM γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (pics)
Τo Andrey & Julia Dashin’s Foundation παρουσιάζει το έργο «Reclaimed Waters: A Reflection on Sea Pollution»
Τέλος στο σίριαλ γενικού διευθυντή στον ΟΑΥ-Διόρισε Ανδρέα Παπακωνσταντίνου το Δ.Σ. του οργανισμού
3η διάλεξη για την ασφάλεια και υγεία στην εργασία-«Αδειοδοτήσεις και βασικές απαιτήσεις για τη λειτουργία υποστατικών»
V. Aharonson: Οι μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των ασθενών μετασχηματίζουν την υγεία
Cyta και Super FM γιορτάζουν με ολοήμερο live link στην Αθηένου την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών
Έρευνα: Αυτές είναι οι αντιλήψεις των πολιτών για το ΓεΣΥ-Θετικό πρόσημο, βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας
Στο μεγάλο δίκτυο του Propeller Club ΗΠΑ και επίσημα η Κύπρος-Στόχος η ενίσχυση της ναυτιλιακής συνεργασίας
Ιάκωβος Γαλανός: Αναγκαία τα ESG στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη
Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν Αννίτα Δημητρίου-Ένωση Πλοιοκτητών