Crash Τest: Nicosia Beer Fest Vs Septemberfest

Ανοίγει η αυλαία για ένα από τα δύο φεστιβάλ μπύρας, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα και η μάχη της αφίσας και της διαφήμισης έχει κορυφωθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν το κοινό για τα δύο φεστιβάλ.

Σημειώνεται ότι αφενός το Nicosia Beer Fest βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας, ενώ το September fest Nicosia Beer Fun Festival έχει ως επίσημους υποστηρικτές τα Συμβούλια Νεολαίας  των δήμων Αγλαντζιάς, Στροβόλου, Λατσιών, Λακατάμιας, Έγκωμης και Ιδαλίου.

Μεγάλη συμμετοχή στο Nicosia Beer Fest
Πέραν των 35.000 επισκεπτών αναμένεται να προσελκύσει το Nicosia Beer Fest, σύμφωνα με τους διοργανωτές, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, στην Τάφρο Κωστάνζα. 

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό  Επιμελητήριο Λευκωσίας και την εταιρεία C.K. Matrix Exhibitions Partners Ltd και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Φέτος θα συμμετάσχουν 7 εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής και διανομής μπύρας, ανάμεσά τους οι Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, ΚΕΟ, Savero Trading,  Kerma Cyprus, Senaga Trading, Hartziotis Trading και Prime Microbrewery. 

Παράλληλα, το παρών τους θα δώσουν 16 εταιρείες φαγητού, μεταξύ άλλων, οι Pizza Hut, Taco Bell, Subway, Crepaland, Red Truck Catering, Lanitis Bros και Tsakiris Chips. Σημειώνεται ότι στην περσινή διοργάνωση, συμμετείχαν 6 εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής και διανομής μπύρας, καθώς και 12 εταιρείες φαγητού. 

Ταυτόχρονα, φέτος θα προσφερθούν πέραν των 40 ειδών μπύρας σε σύγκριση με 30 είδη μπύρας που προσφέρθηκαν στο περσινό Nicosia Beer Fest.

Εξάλλου, οι διοργανωτές αναμένουν ότι η κατανάλωση θα φτάσει περίπου στα 70.000 pints, με την επισκεψιμότητα να διατηρείται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά, δηλαδή γύρω στις 35.000.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Nicosia Beer Fest είναι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Μουζουράκης, η Μελίνα Ασλανίδου και οι Imam Baildi.

Αυξημένη προσέλευση αναμένει το Septemberfest
Από την άλλη, το αντίπαλο δέος, το September fest Nicosia Beer Fun Festival, το οποίο διοργανώνεται από την Display Art Plc, από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά. Επίσημοι υποστηρικτές του φεστιβάλ είναι τα Συμβούλια Νεολαίας Δήμου Αγλαντζιάς, Δήμου Στροβόλου, Δήμου Λατσιών, Δήμου Λακατάμιας, Δήμου Έγκωμης και Δήμου Ιδαλίου.

Μεταξύ άλλων, οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ είναι οι Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, ΚΕΟ, Savero Trading, Hartziotis Trading, Senaga Trading, Cavaway, Toronto Pizza, Αλλαντικά Καυκαλιά, Ποτ Πουρί, Fanos Leventis, Crepaland και Serana. 

Σύμφωνα πάντα με τους διοργανωτές, ο αριθμός των μπυρών και cider που θα προσφερθούν στο September fest Nicosia Beer θα ανέλθει στις 65.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, οι διοργανωτές αναμένουν ότι το φετινό φεστιβάλ θα προσελκύσει πέραν των 50.000 επισκεπτών, αναφέροντας ότι η περσινή διοργάνωση είχε προσελκύσει 35.000 επισκέπτες.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands