Η μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα κράτησης πολιτικού γάμου σε Κύπρο και Ελλάδα

Τον γαμήλιο τουρισμό στην Κύπρο έρχεται να ενισχύσει η νέα καινοτόμα πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com  η οποία είναι αποτέλεσμα κυπριακής ευρεσιτεχνίας.

Έχει ήδη λάβει σημαντικές διακρίσεις στον τοπικό διαγωνισμό «Empowering eEntrepreneurship» ο οποίος διοργανώθηκε τον Απρίλιο 2015, καθώς και στον διεθνή διαγωνισμό "Reload Greece Challenge" που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο 2015.  

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο InBusinessNews, η Founder του BookYourWeddingDay.com Μαρία Ευριπίδη, μέσω της πλατφόρμας μπορεί να γίνει άμεση κράτηση πολιτικού γάμου στον επιθυμητό χώρο που συνήθως είναι ξενοδοχεία ή άλλοι παραθαλάσσιοι χώροι που έχουν δημιουργηθεί από τα δημαρχεία.

Σύμφωνα με την κ. Ευριπίδη η λειτουργία της αυτοματοποιημένης διαδικασίας  θα ξεκινήσει περί τα τέλη Αυγούστου. 

Πώς προέκυψε η ιδέα της δημιουργίας του BookYourWeddingDay.com;
Τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από τον ρόλο μου ως Υπεύθυνη Πωλήσεων κορυφαίας αλυσίδας ξενοδοχείων στην Κύπρο, είχα ξεκινήσει την προώθηση του Wedding Market στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πορεία διαπίστωσα ότι στην αγορά υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα που είναι ο μεγάλος χρόνος αναμονής, από 6-8 εβδομάδες, για την επικύρωση της ημερομηνίας της γαμήλιας τελετής, αφού η διαδικασία εμπλέκει την επικοινωνία διαφόρων υπηρεσιών και πρέπει να περάσει από 8 διαφορετικά σημεία πριν επικυρωθεί στο κάθε ζευγάρι. Γνωρίζοντας εις βάθος την αγορά του γαμήλιου τουρισμού και τις ανάγκες όλων των εμπλεκομένων δημιούργησα το BookYourWeddingDay.com

Ποια είναι η ομάδα του BookYourWeddinDay.com;
Το BookYourWeddingDay.com ξεκίνησε σαν μια ιδέα με σκοπό να λύσει ένα πρόβλημα και κατέληξε να γίνει μια εταιρία που απαρτίζεται από καταξιωμένους και αξιόλογους επαγγελματίες που γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά. Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη και ευγνώμων που πετυχημένοι επιχειρηματίες πίστεψαν στην ιδέα μου από την αρχή και υποστήριξαν αυτή την πρωτοβουλία έμπρακτα, κάνοντας το BookYourWeddinDay.com πραγματικότητα.  

Ποιες είναι οι προοπτικές και ευκαιρίες που παρουσιάζει η «αγορά γάμου» στην Κύπρο;
Μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο, την πιστή μας αγορά τουρισμού, κάθε χρόνο ταξιδεύουν για να παντρευτούν στο εξωτερικό 280,000 ζευγάρια. Κάθε ζευγάρι συνοδεύεται από ένα μέσο όρο 25 καλεσμένους που παραμένουν για ένα μέσο όρο 10 βράδια.  Στην Κύπρο λαμβάνουμε γύρω στους 5,000 γάμους και στην Ελλάδα γύρω στις 4,500 μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο, αριθμός πολύ σημαντικός για την οικονομία μας. Το πρόβλημα του μεγάλου χρόνου αναμονής αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες (γαμήλιοι προορισμοί). Λύνοντας το στην Κύπρο και την Ελλάδα, η αύξηση του wedding market για τα επόμενα 2 χρόνια αναμένεται να είναι ραγδαία.   

Ποιος είναι ο στόχος του BookYourWeddingDay.com;
Ο στόχος του BookYourWeddingDay.com είναι να γίνει σύμμαχος των Δήμων βοηθώντας τους στην αύξηση των εσόδων τους καθώς και στην αύξηση των διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία της κάθε Δημαρχίας.  

Σε ποιους απευθύνεται και ποια η διαδικασία λειτουργίας;
Το BookYourWeddingDay.com απευθύνεται στους tour operators, travel agents, wedding planners και μελλοντικά ζευγάρια από το εξωτερικό και το εσωτερικό που επιθυμούν να κρατήσουν ημερομηνία πολιτικού γάμου στην Κύπρο και την Ελλάδα. Η οργάνωση και ο συντονισμός που θα προσφέρει η αυτοματοποιημένη διαδικασία, θα διευκολύνει την επικοινωνία και θα γλιτώνει πολύτιμο χρόνο στους λειτουργούς του δήμου και τους ξενοδόχους, αφού η δουλειά τους θα γίνει πιο εύκολη και αποδοτική.

Η πλατφόρμα θα εμφανίζει τη διαθεσιμότητα των χώρων γαμήλιων τελετών, των δήμων και των ξενοδοχείων σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους ενδιαφερομένους να προβαίνουν σε άμεση κράτηση. Το BookYourWeddingDay.com προσφέρεται στα Δημαρχεία και ξενοδοχεία χωρίς καμιά οικονομική χρέωση. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι το BookYourWeddingDay.com προβαίνει σε ενδελεχή έλεγχο των στοιχείων των ζευγαριών για να αποφεύγονται οι πολλαπλές κρατήσεις που συνήθως οδηγούν σε ακυρώσεις. 

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια για την πλατφόρμα;
Έχει ήδη ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και εκπαίδευση των τουριστικών πρακτόρων έτσι ώστε να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που τους παρέχει η πλατφόρμα στο έπακρον. Σε λίγους μήνες θα προωθηθεί και σε άλλες χώρες που επιλέγουν την Κύπρο και την Ελλάδα για γαμήλιο προορισμό όπως η Ρωσία, Λίβανος, Ισραήλ κ.α.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands