Ανδρέας Νεοκλέους & Σια: Στα 100 καλύτερα δικηγορικά γραφεία της Ευρώπης

Στον κατάλογο «The Euro Elite 100» συμπεριελήφθη η δικηγορική εταιρεία Ανδρέας Νεοκλέους & Σια ΔΕΠΕ το οποίο αποτελεί τιμητική διάκριση τόσο για την ίδια την εταιρεία, αλλά όσο και για την Κύπρο σε ό,τι αφορά το επίπεδο και την ποιότητα των προσφερόμενων νομικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, ο κατάλογος των 100 μεγαλύτερων και καλύτερων ανεξάρτητων δικηγορικών γραφείων, όλων των 42 χωρών Ευρώπης πλην του Ηνωμένου Βασιλείου, κυκλοφόρησε με την τελευταία έκδοση του περιοδικού LEGAL BUSINESS του γνωστού οίκου αξιολόγησης LEGAL 500 και στο οποίο δημοσιεύονται τα αποτελέσματα έρευνας του Οίκου για τις νομικές υπηρεσίες στην Ευρώπη. 

Σε δηλώσεις του στο InBusinessNews, o ιδρυτής του δικηγορικού γραφείου Ανδρέας Νεοκλέους επισήμανε πως πρόκειται για πανευρωπαϊκή διάκριση και ξεχωριστή τιμή όχι μόνο για τους συνεταίρους, τους δικηγόρους και τα μέλη της εταιρείας αυτής αλλά και για όλους τους Κύπριους νομικούς και τις νομικές υπηρεσίες που προσφέρει η Κύπρος γενικότερα. 

Εξέφρασε, παράλληλα, τη χαρά και την ικανοποίηση του για την εν λόγω διάκριση, διότι, όπως είπε, η έρευνα έλαβε υπόψη τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της καθώς και τις αξιολογήσεις κι άλλων Οίκων, αναγνωρίζοντας έτσι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχονται.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το Legal Business αναφέρει λεπτομερώς την μεθοδολογία και τα κριτήρια βάσει των οποίων έγινε η αξιολόγηση των ανεξάρτητων δικηγορικών εταιρειών και η επιλογή των εκατό που περιλαμβάνονται στο «The Euro Elite 100».  Τα κριτήρια για τις μικρές χώρες τις Ευρώπης, όπως είναι η Κύπρος, είναι πολύ αυστηρότερα. Επίσης, από πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως Ουγγαρία και Σλοβακία, δεν αξιολογήθηκαν ως κατάλληλες δικηγορικές εταιρείες για να συμπεριληφθούν στο «The Euro Elite 100». 

Δειτε Επισης

Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή