Η A.Th. Loizou & Son Ltd στο 6o Συνέδριο και Έκθεση Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών

Η ΙΜΗ διοργανώνει την 6η Έκθεση και Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών στις 13 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία. Οι ειδικοί του τομέα ακούνε, συζητούν και προτείνουν προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις που ταιριάζουν στο προφίλ και την τσέπη της κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Η εταιρεία Α. Th. Loizou & Son Ltd σε συνεργασία με την Dell θα παρουσιάσει τις αλλαγές στον κλάδο της πληροφορικής, και κάποιους από τους τρόπους με τους οποίους η Dell μπορεί να βοηθήσει χρησιμοποιώντας μια στρατηγική που ονομάζεται «Future-Ready Enterprise». Οι οργανισμοί μας πρέπει να αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες της τεχνολογίας για να είναι έτοιμοι για το μέλλον. 

H A. Th. Loizou & Son Ltd δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας από το 1986, παρέχοντας προϊόντα και λύσεις τόσο στον δημόσιο τομέα, όσο και στον τραπεζικό και ιδιωτικό τομέα. Συνεργάτες της είναι, μεταξύ άλλων, οι εταιρείες Dell όπου είναι συνεργάτης Dell Preferred Partner στην Κύπρο, Sopra Steria, Bull Atos Technologies, NEC, Cisco, Microsoft, Opentext, Panda Security, Abbyy, Novastor. 

Μεταξύ άλλων, προσφέρει υπηρεσίες: System Integration, Storage, Data Recovery & Backup, Virtualization, Business Process Management, IP Telephony, Disaster Recovery, Cloud.

Είσοδος Ελεύθερη – απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες
Οργανωτής: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, InBusinessNews, ΡΕΠΟΡΤΕΡ, reporter.com.cy. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν