Russian Desk στη Λεμεσό για ρωσικές επιχειρήσεις

Παρουσιάστηκε επίσημα στη Λεμεσό την Πέμπτη (21 Απριλίου) το Russian Desk, που αποτελεί το Γραφείο Εξυπηρέτησης Ρωσικών Επιχειρήσεων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με επικεφαλής την Mila Levinskaya, το Russian Desk, που αποτελεί ουσιαστικά το Γραφείο Εξυπηρέτησης Ρωσικών Επιχειρήσεων, βρίσκεται στα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού (ΕΒΕΛ).

Η εκδήλωση, άρχισε με χαιρετισμό του Προέδρου του Κυπρο-Ρωσικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Ευγένιου Ευγενίου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο αξιωματούχος της Ρωσικής Πρεσβείας Dr. Andrey Gromov όπως και η κ. Levinskaya. Παρόντες ήταν 150 και πλέον επιχειρηματίες και άλλοι ενδιαφερόμενοι από τη Ρωσία και από την Κύπρο.

Ο Κυπρο-Ρωσικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1996, υπό την αιγίδα του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), σε συνεργασία με τη Ρωσική πρεσβεία και με την στήριξη των Επιμελητηρίων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Με τη Λεμεσό να αποτελεί το κέντρο δραστηριοποίησης πλείστων Ρώσων επιχειρηματιών στην Κύπρο, όπως και την έδρα πλείστων ρωσικών επιχειρήσεων, η παρουσία του Russian Desk στην πόλη, στα γραφεία του ΕΒΕΛ, κρίθηκε ως όλως ιδιαιτέρως σημαντική.

Σκοπός του Russian Desk είναι η παροχή εξυπηρέτησης και στήριξης των Ρωσικών επιχειρήσεων στην καθημερινότητα τους, όπως και η παραπέρα ενίσχυση επιχειρηματικών συνεργασιών με τη ρωσική αγορά, μεταξύ άλλων με την προβολή και προώθηση της Κύπρου ως Διεθνές Επιχειρηματικό Κέντρο.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands