Θέσεις για γιατρούς και νοσηλευτές στην Αγγλία

Το Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου φιλοξένησε την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, εκπροσώπους του γραφείου EURES, οι οποίοι παρουσίασαν ευκαιρίες εργασίας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS) στην Αγγλία και την Ουαλία. Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι άμεσες ανάγκες του NHS για προσωπικό είναι 300 Ιατροί και 6,000 νοσηλευτές. 

Στην παρουσίασή της, η κ. Σύλια Πάπα επικεντρώθηκε στα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων και υπογράμμισε πως οι προσωπικές συνεντεύξεις μπορούν να γίνουν και στην Κύπρο, νοουμένου πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα αποφοίτων. Τονίζεται ότι «οι θέσεις είναι άμεσης πρόσληψης και όλοι οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν στον κλάδο της Νοσηλευτικής,  θα έχουν σύμβουλο στην Αγγλία για διάστημα δύο μηνών μέχρι να προσαρμοστούν στο νέο εργασιακό τους περιβάλλον». Η κ. Πάπα ανέλυσε επίσης σε φοιτητές της Ιατρικής Σχολής, τις ειδικότητες της ιατρικής στις οποίες εστιάζεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και απάντησε σε ερωτήσεις των υποψηφίων. 

Τέλος, δόθηκαν λεπτομέρειες τόσο για τις μισθολογικές κλίμακες όσο και για το πακέτο ωφελημάτων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, »το Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου θα στηρίξει τους υποψήφιους με τη διαδικασία αιτήσεων και θα κρατήσει ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας με τα Γραφεία του EURES μέχρι την τελική τοποθέτηση των υποψηφίων». Απόφοιτοι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έχουν εργοδοτηθεί τον περασμένο χρόνο τόσο στην Αγγλία όσο και στην Γερμανία και στον Καναδά μέσω του Κέντρου Καριέρας, αναφέρεται καταληκτικά.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands