Σεμινάριο στη Μόσχα για κυπριακές τράπεζες και επενδύσεις

INBusinessNews  21/04/2016 17:28
Σεμινάριο στη Μόσχα για κυπριακές τράπεζες και επενδύσεις

Σεμινάριο στη Μόσχα για κυπριακές τράπεζες και επενδύσεις

INBusinessNews  21/04/2016 17:28

Οι τελευταίες εξελίξεις στο τραπεζικό και επενδυτικό περιβάλλον στην Κύπρο παρουσιάστηκαν σε μεγάλο αριθμό Ρώσων συνεργατών, πελατών και επενδυτών σε σεμιναρίου που οργανώθηκε στις 20 Απριλίου στη Μόσχα. Το σεμινάριο συνδιοργάνωσαν η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου και ο Συμβουλευτικός Οίκος K. Treppides and Co.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι η Ομάδα του συμβουλευτικού οίκου K. Treppides & Co σε σειρά παρουσιάσεων έδωσε λεπτομέρειες και ανέλυσε τις νέες φορολογικές μεταρρυθμίσεις και τα κίνητρα που προσφέρονται σε ξένους επενδυτές και ιδιώτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να μεταφέρουν τις εργασίες τους και τη μόνιμη τους κατοικία στην Κύπρο.

 
Παράλληλα, παρουσιάστηκαν και οι δυνατότητες χρήσης νέων επενδυτικών προϊόντων, μέσω Alternative Investment Funds (AIFs).  Διευθυντές της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου από τις μονάδες των International Banking και Private Banking, παρουσίασαν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τα πλεονεκτήματα που προφέρει η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου σε πελάτες και συνεργάτες με διεθνείς δραστηριότητες καθώς και σε ιδιώτες πελάτες με περιουσιακά στοιχεία μεγάλων αξιών (High Net Worth Individuals).
 
Κατά την εισαγωγική του ομιλία ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής  και Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου Γιώργος Άππιος αναφέρθηκε στις μνημονιακές βελτιωτικές αλλαγές στο τραπεζικό σύστημα της Κύπρου και την αναβάθμιση του σε ευρωπαϊκά επίπεδα με τελικό επόπτη την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.  Στα πλαίσια αυτά δήλωσε ότι «η Κύπρος εξέρχεται της κρίσης και του μνημονίου ισχυρότερη από προηγουμένως με προοπτικές μόνιμης και βιώσιμης ανάπτυξης». 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας