Επιχειρηματικό εγχείρημα από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Η νεαρή επιχειρηματίας  Κωνσταντίνα Ευριπίδου τον περασμένο Μάρτιο έκανε πραγματικότητα το νεανικό της όνειρο. Μετά από μήνες σχεδιασμού και χρόνια σκέψεων, όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα του InBusinessNews, άνοιξε το δικό της Fashion Workshop.

«Φιλοσοφία του είναι η ανάπτυξη και βελτίωση του χώρου της μόδας, μέσα από το δικό μου φακό, για να αποκτήσει το κάθε μοντέλο αλλά και η κάθε γυναίκα το σεβασμό που δικαιούται, τόσο στο χώρο της μόδας όσο και στην καθημερινότητα της», αναφέρει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνεργείου του  InBusinessNews στο Fashion Workshop της που βρίσκεται Λευκωσία.

Το Fashion Workshop by Constantina Evripidou απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της αλλά και σε κάθε κοπέλα που θέλει να δοκιμάσει την τύχη της στο χώρο της μόδας, όπως επισημαίνει η ιθύνουσα του εγχειρήματος, Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

«Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε μεταξύ άλλων, αφορούν τα βασικά στοιχεία βελτίωσης της εικόνας μέσω μαθημάτων styling,  make up  και μαλλιών, εμπλουτίζοντας τα με καλούς τρόπους συμπεριφοράς μέσω savoir vivre» αναφέρει.

Ερωτηθείσα για το ποιο είναι το πλεονέκτημα Fashion Workshop by Constantina Evripidou, σε σχέση με παρόμοιους χώρους αναφέρει: «Η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος φοίτησης, με έμφαση στην προσωπικότητα μαζί με την εμφάνιση και το στυλ της κάθε κοπέλας αλλά και η πολύχρονη πείρα τόσο η δική μου όσο και των συνεργατών μου στο χώρο της μόδας». 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου τόνισε ότι το πρόγραμμα φοίτησης ελέγχεται από ειδικό παιδαγωγό αλλά και ψυχολόγο για να μπορέσουν σύντομα να πιστοποιήσουν τα διπλώματα τους από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. 

Δειτε Επισης

Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά