O Υπουργός Ενέργειας σε συνέδριο της PwC στην Αθήνα

Τις ενεργειακές και οικονομικές προοπτικές της Κύπρου παρουσίασε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, σε συνέδριο της PwC που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο οποίο συμμετείχαν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της PwC των χωρών της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής καθώς και όλοι οι νέοι συνεταίροι των χωρών αυτών.

Ο κ. Υπουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα μέτρα που λαμβάνονται για τη σταθεροποίηση του τραπεζικού τομέα, στη μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα και στις προσπάθειες τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα για αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και επαναφορά της οικονομίας σε τροχιά ανάπτυξης.

Στη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης, στην οποία συμμετείχαν ο CEO της PwC Κύπρου κ. Ευγένιος Ευγενίου, o κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος CEO της ΤΙΤΑΝ Α.Ε, o κ Μάριος Ψάλτης CEO της PwC Ελλάδος, και ο Ian Powel CEO της PwC του Ηνωμένου Βασιλείου, ο κ. Λακκοτρύπης απάντησε σε σειρά ερωτήσεων των παρευρισκομένων, αναδεικνύοντας ιδιαίτερα την ανθεκτικότητα και τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν περισσότεροι από 250 νέοι συνεταίροι και όλοι οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της PwC Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής καθώς και ηγετικά στελέχη από το διεθνές δίκτυο του oργανισμού. Σκοπός του συνεδρίου ήταν η ανταλλαγή γνώσεων σε θέματα που αφορούν τη στρατηγική του οργανισμού, τις προτεραιότητες του διεθνώς και τις συνθήκες της αγοράς.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands