PROMOTIONAL: PwC:Με ευελιξία και ετοιμότητα

H PwC απέκτησε το πρότυπο Investors in People το 2008, τη διεθνή διάκριση Investors in People Silver το 2011 και την ανώτατη διεθνή διάκριση Investors in People Gold το 2012. Αναβαθμίζει συνεχώς τη στρατηγική της σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, δίδοντας έμφαση στην ευελιξία, στην επικοινωνία και στη διαφάνεια σε σημαντικά εταιρικά ζητήματα.

H PwC λαμβάνει συνεχώς νέες πρωτοβουλίες με επίκεντρο τους ανθρώπους της. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στη μέτρηση των αποτελεσμάτων της επένδυσης σε θέματα διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού.

Συγκεκριμένα, πέτυχε μια πιο ξεκάθαρη σχέση μεταξύ της στρατηγικής και των επιμέρους στόχων του οργανισμού σε θέματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης, δημιούργησε επιπρόσθετες πλατφόρμες επικοινωνίας και ενθάρρυνε τον κόσμο της να συμμετέχει ακόμα περισσότερο σε αποφάσεις που τον επηρεάζουν. 

Επιπλέον, δημιούργησε ένα λεπτομερές πλάνο εσωτερικής επικοινωνίας, το οποίο εφαρμόστηκε σε όλο τον οργανισμό και βοήθησε στο να πετύχει ακόμα μεγαλύτερη διαφάνεια για το πώς οι εταιρικοί στόχοι συνδέονται με τους ενδοτμηματικούς και τους προσωπικούς στόχους. Τα εξαιρετικά σχόλια από την ανατροφοδότηση των ανθρώπων της, επιβεβαιώνουν ότι είναι περήφανοι που εργάζονται στον ηγετικό οργανισμό παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο, που επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξή του.

Επενδύοντας στο αύριο 
Κοιτάζοντας στο μέλλον, η PwC επιδιώκει να βελτιώσει περαιτέρω όλες τις πρακτικές που έχουν θετικό αντίκτυπο στη δέσμευση του κόσμου της. συγκεκριμένα, επικεντρώνεται  στη διαφάνεια που πέτυχε μέσω της στενής επικοινωνίας με τον κόσμο της, στην εφαρμογή πρακτικών αναγνώρισης και επιβράβευσης του προσωπικού της με γνώμονα την απόδοση στον εργασιακό χώρο, την προώθηση της διαφορετικότητας των ανθρώπων και τη διατήρηση του επαγγελματισμού, της καινοτομίας και της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει. Η διευθυντική ομάδα έχει ρόλο στο σχεδιασμό αποτελεσματικών πρακτικών για την έγκαιρη διάγνωση και τη διαχείριση της κρίσης, καθώς και των πιθανών επιπτώσεών της στον τομέα διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού. Στόχος της διευθυντικής ομάδας είναι να ευθυγραμμίζει τη στρατηγική της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού με τις στρατηγικές προτεραιότητες, να ανταποκρίνεται στα υψηλά του κριτήρια και να επιφέρει ουσιαστική βελτίωση και αποτελέσματα μέσα από την εφαρμογή νέων πρακτικών.

Σήμερα, για να διατηρήσει ή να βελτιώσει ένας οργανισμός την απόδοσή του, χρειάζεται να προσαρμόζεται εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά σε νέα δεδομένα, να αξιοποιεί άμεσα τις ευκαιρίες, να επενδύει στον άνθρωπο και να αναθεωρεί σε τακτά χρονικά διαστήματα τις υφιστάμενες πρακτικές του για συνεχή βελτίωση. 

Επιπρόσθετα, η ομαδικότητα και η συνεργασία μπορούν να επιφέρουν θετικά αποτελέσματα, καθώς η ανοιχτή επικοινωνία με τους εργαζομένους βοηθά στο να μπορεί ο κάθε ένας να κατανοεί τους στόχους του σε σχέση με τους εταιρικούς στόχους και τη στρατηγική.

Χάρις Αναστασιάδου
Ανώτερη Διευθύντρια, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού 
Τι ζητούν σήμερα οι εργαζόμενοι από την εργοδότησή τους;

«Οι εργαζόμενοι ζητούν περαιτέρω αίσθηση  ασφάλειας, ικανοποίησης και ανάπτυξης. Εκτιμούν την επικοινωνία και τη διαφάνεια σε σημαντικά εταιρικά ζητήματα, όπως η εμπλοκή τους στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για θέματα που τους επηρεάζουν, την επένδυση στην εκπαίδευση και ανάπτυξή τους, το σεβασμό και την εκτίμηση από τον εργοδότη τους, την αντικειμενική αξιολόγηση της απόδοσης τους και την επιβράβευση της παραγωγικότητάς τους». 

Facts & figures
•    Η PwC Κύπρου εργοδοτεί περισσότερους από 900 επαγγελματίες και αποτελεί το μεγαλύτερο οργανισμό παροχής ελεγκτικών, συμβουλευτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών στην Κύπρο.
•    Περισσότεροι από 180.000 άνθρωποι, σε 157 χώρες,  εργάζονται στο διεθνές δίκτυο της PwC.

PwC (PRICEWATERHOUSECOOPERS LIMITED)
Διεύθυνση κεντρικών γραφείων: Θεμιστοκλή Δέρβη 3, 1066, Λευκωσία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22555000
Φαξ: 22555029
Ιστοσελίδα: www.pwc.com/cy
E- mail: cyhcd@cy.pwc.com

Η παρουσίαση δημοσιεύθηκε στο πλαίσιο του αφιερώματος Investors in People του τεύχους Αυγούστου του περιοδικού IN Business.

 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands