Διεθνείς διακρίσεις για το Grecian Park στον Πρωταρά

Με δυο πιστοποιητικά Award for Excellence για τα έτη 2011 και 2012 βραβεύτηκε το ξενοδοχείο Grecian Park στον Πρωταρά από βρετανική, τουριστική εταιρεία Thomas Cook UK. Την 1η Ιουλίου 2013 στο χώρο του ξενοδοχείου με παρουσία του Γενικού Διευθυντή και των υπαλλήλων του ξενοδοχείουέγινε η απονομή των πιστοποιητικών, τα οποία ανταποκρίνονται στο ψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης και προσφερόμενων υπηρεσιών.

Το «Award for Excellence» δημιουργήθηκε από την Thomas Cook UK με σκοπό αναγνώρισης και βράβευσης των ξενοδοχείων, τα οποία ξεπέρασαν σημαντικά τις προσδοκίες των ταξιδιωτών. Τα ξενοδοχεία αξιολογούνται σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερωτηματολογίων των πελατών της εταιρείας. Τα κριτήρια της αξιολόγησης περιλαμβάνουν διάφορες κατηγορίες όπως διαμονή, ποιότητα εξυπηρέτησης, ποικιλία των υπηρεσιών, ποιότητα φαγητού, διοργάνωση εκδηλώσεων κ.α.

Το ξενοδοχείο Grecian Park βρίσκεται στην περιοχή του εθνικού πάρκου Κάβο Γκρέκο κοντά στη θάλασσα. Διαθέτει 238 δωμάτια, 16 από τα οποίαείναι οι σουίτες. Φιλοξενεί καθημερινά οικογένειες με παιδιά,ζευγάρια και επιχειρηματίες από διάφορες χώρες του κόσμου. Στη διάθεση των πελατών υπάρχουν τρία εστιατόρια με κυπριακή, διεθνή και ιαπωνική κουζίνα, τ'εσσερα μπαρ, γυμναστήριο, Spa, κομμωτήριο, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, έξι αίθουσες για συνέδρια, σεμινάρια, εκθέσεις, γάμους και βαφτίσεις.

Το Grecian ParkHotel έχει τιμηθεί ξανά με βραβεία της Thomas Cook UK το 2007 και 2009. Επίσης, βραβεύτηκε πολλές φορές με πιστοποιητικά των εταιρειώνFirst ChoiceHolidays, TUI UK, TUVNORD και Trip Advisor.

 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands