Ημερίδα για Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ο Όμιλος Ροταρακτ Λευκωσίας πραγματοποιεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 ημερίδα με θέμα «Ξετυλίγοντας τα Δίχτυα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης» στις 10:30 π.μ. στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Αίθουσα 010 - Κτήριο 7, Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων.

Σκοπός της Ημερίδας είναι να συζητηθεί η ανάπτυξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις επιχειρήσεις, καθώς και οι προσωπικές εμπειρίες ατόμων που σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλίες και συζήτηση. Η ημερίδα θα ξεκινήσει με τον κ. Χρίστο Βαλανίδη της Cosine Consultants Ltd αναπτύσσοντας το πρόγραμμα  "Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε" και θα ακολουθήσει ο δημοσιογράφος και blogger κ. Μιχάλης Περσιάνης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα "Κοινωνικά Δίκτυα Vs Συμβατικά ΜΜΕ". Στην ημερίδα θα συμμετάσχει επίσης η πρώην  Λειτουργός Επικοινωνίας του Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα. Πόλυ Παπαβασιλείου, αναπτύσσοντας τον ρόλο των κοινωνικών δικτύων κατά την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.
Η κα. Μέη Μαυρουδή, εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων  και μέλος του Ομίλου Ροταρακτ Λευκωσίας  θα αναπτύξει το θέμα "Κοινωνικά Δίκτυα και Διαφήμιση" και η κα. Εύη Χριστοδούλου και κ. Γλαύκος Μιτσίδης, επίσης μέλη του Ομίλου θα αναφερθούν
στην χρήση των Μέσων  Κοινωνικής Δικτύωσης στους ομίλους Ρόταρακτ & Ρόταρυ Λευκωσίας".

Των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση. Στο τέλος της ημερίδας θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν προσωπικό λογαριασμό σε facebook, twitter, linkedin, καθώς και προσωπικό blog με τη βοήθεια των μελών του Ομίλου.
 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands