Action Global: Ψηφίζουν Κύπρο οι ξένοι πελάτες

 

Εμπιστοσύνη προς την Κύπρο εκφράζουν οι ξένοι πελάτες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο με επενδύσεις σε διάφορους. Αυτό τόνισε η PR Country Manager της Action Global Communications Ltd Νάταλι Χριστοφίδου.
 
Μεγάλο μερίδιο των πελατών της Action είναι ξένοι που δραστηριοποιούνται κυρίως στην ενέργεια και την οικονομία. «Οι πελάτες μας, έχουν εκφράσει την εμπιστοσύνη τους στην Κύπρο και την αποφασιστικότητά του να στηρίξουν τη χώρα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», σημείωσε η κ. Χριστοφίδου. Και πρόσθεσε: «Όλοι παρακολουθούν ανελλιπώς τις εξελίξεις, παραμένουν όμως, αρκετά αισιόδοξοι για το μέλλον της Κύπρου και τις προοπτικές της ως επιχειρησιακό, αλλά και ως ενεργειακό κέντρο. Μάλιστα, αναφέρουν ότι η Κύπρος εξακολουθεί να έχει σημαντικά πλεονεκτήματα που μπορούν να προσελκύσουν και στο μέλλον επενδύσεις, όπως είναι το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, η γεωγραφική της θέση, οι υποδομές και το γεγονός ότι είναι χώρα μέλος της ΕΕ». 
 
Επιπλέον, ανέφερε ότι ως εταιρεία, η Action, έχει σχηματίσει την εντύπωση ότι οι ξένοι επενδυτές ζυγίζουν την κατάσταση και λαμβάνουν υπόψη τους τα θετικά που τους προσφέρει η Κύπρος, πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον των επιχειρήσεων τους στο νησί.
 
Να σημειωθεί ότι πελάτες της Action Global Communications Ltd αποτελούν γνωστές διεθνείς εταιρείες όπως, VTTI, Noble Energy, FXTM, Banc de Binary και Microsoft.
 

Δειτε Επισης

Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα των brand με το Μάρκετινγκ Επιρροής
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή