Τα κέρδη πάνε e-shopping!!!!

Όλοι πάνε e-shopping. Για την ακρίβεια, κάθε μέρα όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους από το διαδίκτυο. Το σήμερα και το αύριο του εμπορίου είναι σε τεράστιο βαθμό ηλεκτρονικό. Γι’ αυτό κινηθείτε έξυπνα! Δημιουργείστε, δίχως άλλη αναβολή, το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

 Η ΙΜΗ διοργανώνει το 5ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου στις 14 Μαρτίου 2013 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία με γενικό τίτλο «Τα κέρδη πάνε e-shopping.

Στο συνέδριο μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις και προοπτικές του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο μέσα από στατιστικά στοιχεία, συγκρίσεις και αναλύσεις από την παρουσίαση «The E-Commerce Story: Where Myth becomes Reality!» του Διευθύνοντος Συμβούλου της ImarComms, κ. Περικλή Έλληνα. Μάθετε «Πώς χωρίς κεφάλαιο ή με ελάχιστα λεφτά μπορείτε να γίνετε ιδιοκτήτης ενός e-shop» από το Γιώργο Μαλέκκο, CEO & Software Innovation Architect, της Powersoft. Ο Νίκος Αναγνώστου, Partner στη Scicada, «τρυπώνει» στο χώρο των social media και βοηθά στην κατανόηση του ερωτήματος που ο ίδιος θέτει «Social Commerce: Fad or opportunity?». Παρακολουθώντας το συνέδριο έχετε την ευκαιρία να μάθετε «πως πρέπει να μοιάζει η τέλεια σελίδα για το προϊόν σας», από το Διευθύνων Σύμβουλο της Webarts Ltd, Παντελή Βλαδιμήρου.
 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να προκαλέσουν τα πρακτικά παραδείγματα από διάφορες εταιρείες που έχουν αξιοποιήσει σωστά τους «κανόνες» του e-commerce κερδίζοντας βραβεία, πολλές διακρίσεις και φυσικά αύξηση των πωλήσεων τους! Τα ηλεκτρονικά καταστήματα public.gr και Pamediakopes.gr υπόσχονται να σας καταπλήξουν αναδεικνύοντας επάξια την σημασία του ηλεκτρονικού εμπορίου στο σύγχρονο επιχειρείν.   


Δηλώστε συμμετοχή τώρα και μάθετε αυτά και πολλά άλλα στο 5ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου!!!

Το  συνέδριο απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας και ιδιαιτέρα σε: Γενικούς διευθυντές, διευθυντές και λειτουργούς μάρκετινγκ, πωλήσεων και πληροφορικής και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οργανωτής: ΙΜΗ. Χορηγοί επικοινωνίας: το περιοδικό IN Business, το πρώτο business portal της Κύπρου, inbusinessnews.com και το SIGMALIVE.COM. Υποστηρικτής: Electra Hotels & Resorts. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imh.com.cy, events@imh.com.cy

 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands