Public με 150.000 βιβλία για τις γιορτές

Στην εποχή της κρίσης, το βιβλίο παραμένει ένα όμορφο και προσιτό δώρο για τα Χριστούγεννα. Τα Public, στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία και στο MyMall στη Λεμεσό περιμένουν τους φίλους του βιβλίου, αλλά και όσους αναζητούν χριστουγεννιάτικα δώρα να ανακαλύψουν την ιστορία που τους ταιριάζει. Στο τμήμα βιβλίου υπάρχουν 150.000 βιβλία, τα περισσότερα στην Κύπρο, για κάθε γούστο και κάθε ηλικία, από μυθιστορήματα και πολιτική μέχρι μαγειρική αλλά και τα πληρέστερα τμήματα παιδικών και ξενόγλωσσων βιβλίων. Παράλληλα στα Public οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν πρώτοι στην Κύπρο νέες κυκλοφορίες όπως:Τ

1Q84 του Μουρακάμι
Οι πρώτοι δύο τόμοι του 1Q84, το πολυσυζητημένου magnum opus του Μουρακάμι, από τις εκδόσεις Ψυχογιός, είναι στην Κύπρο και στα Public.
Το 1Q84 αποτελείται από τρείς τόμους, συνιστά ένα πρωτοφανές αφηγηματικό ξεφάντωμα, ένα πανηγύρι λέξεων, εικόνων, αισθήσεων και, όταν τελειώνει η φαντασμαγορία, αυτό που μένει δεν είναι παρά μια απλούστατη -και γι' αυτό ασύλληπτα συναρπαστική- ιστορία αγάπης, ένα ερωτικό παραμύθι. Ο Χαρούκι Μουρακάμι θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους Ιάπωνες συγγραφείς. Γεννήθηκε στο Κιότο το 1949. Έχει τιμηθεί με τα βραβεία Franz Kafka και Jerusalem, καθώς και το σημαντικότερο λογοτεχνικό βραβείο της Ιαπωνίας, το Yomiury, ενώ βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στους υποψηφίους για το βραβείο Νομπέλ. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες.«

Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση»
Ο 3ος τόμος του παγκόσμιου best seller είναι εδώ. Τα Public φέρνουν, πρώτα στην Κύπρο και τον τρίτο τόμο του βιβλίου της E L James που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων, «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση», από τις εκδόσεις Πατάκη! Οι φίλες του βιβλίου θα χαρούν, θα συγκινηθούν και θα ταξιδέψουν μέσα από τις σελίδες του τρίτου τόμου, όπου η τραγωδία και η μοίρα συνδυάζονται για να κάνουν πραγματικότητα τους χειρότερους εφιάλτες της ηρωίδας του βιβλίου, Άνα.

«Τα Χριστούγεννα της Λούλας Στρουμπουλούλας»
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Ευγένιος Τριβιζάς, ξαναχτυπά με το νέο του βιβλίο στο οποίο περιγράφει τις περιπέτειες μιας τετράπαχης γαλοπούλας. Ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο που σίγουρα θα αγαπηθεί από τα παιδιά, τους μεγάλους και τις γαλοπούλες όλου του κόσμου. Ιδίως από τις γαλοπούλες. Από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

 

Δειτε Επισης

Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»