PwC: Διάκριση Investors in People GOLD

Η PwC αναγνωρίστηκε πρόσφατα σαν ο μεγαλύτερος οργανισμός παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο που πιστοποιήθηκε με την ανώτατη διεθνή διάκριση Investors in People GOLD, καθώς και ο μοναδικός οργανισμός στην Κύπρο που έχει βραβευθεί με 3 διακρίσεις του Investors in People τα τελευταία 4 χρόνια.  

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στις 18 Δεκεμβρίου 2012, η PwC βραβεύθηκε με το πρότυπο του Investors in People για το 2008, τη διεθνή διάκριση Investors in People SILVER για το 2011 και στη συνέχεια με την ανώτατη διεθνή διάκριση Investors in People GOLD για το 2012.

Το Investors in People  είναι το μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας στον τομέα διαχείρισης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διέρχεται η Κύπρος, αυτή η ανώτερη διάκριση αντικατοπτρίζει τις βέλτιστες πρακτικές σε θέματα Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού που εφαρμόζει η PwC καθώς και την αναγνώριση από τους ανθρώπους της για τη συνεχή ανάπτυξη και υποστήριξη που τους παρέχει.

Η αξιολόγηση της PwC βασίστηκε σε προσωπικές συνεντεύξεις ενός μεγάλου αριθμού επαγγελματιών του οργανισμού, σε 165 δείκτες που καλύπτουν όλους τους σημαντικούς τομείς διαχείρισης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού. Με αυτή τη διάκριση, η PwC γίνεται μέλος  του 2% των εκλεκτών οργανισμών παγκοσμίως που έχουν πιστοποιηθεί με το Investors in People GOLD.

Δειτε Επισης

Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα των brand με το Μάρκετινγκ Επιρροής
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»