easyJet: Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

H easyJet, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους του Ηνωμένου Βασιλείου, αναζητεί 20 πρόσφατα πτυχιούχους ή σπουδαστές που πρόκειται να αποφοιτήσουν το καλοκαίρι του 2013, για να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της εταιρείας.


Η αεροπορική εταιρεία ψάχνει άτομα με υψηλά κίνητρα, που επιθυμούν να αποκτήσουν πολύπλευρη και ανεκτίμητη εμπειρία, εργαζόμενοι για μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης, η οποία ετησίως εξυπηρετεί  58 εκ επιβάτες, σε περισσότερους από 600 προορισμούς.


Το διετές πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες για τους απόφοιτους σε ευρύ γκάμα τμημάτων όπως Operations, Οικονομικών και Διοίκησης Έργου στους τομείς Πληροφορικής, Εμπορίου, Marketing και Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.


Μέσα από το πρόγραμμα οι απόφοιτοι μπορούν να μάθουν από τους επαγγελματίες του κλάδου πώς να αντιμετωπίζουν σημαντικά επιχειρηματικά έργα, καθώς και να αποκτήσουν ευκαιρίες για τη δημιουργία ενός δικτύου επαφών, σε όλους τους τομείς της easyJet. Επίσης, θα έχουν υποστήριξη από έναν ειδικό σύμβουλο καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών η easyJet έχει ψηφιστεί από τους απόφοιτους, ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες για να εργαστούν, λαμβάνοντας την 35η θέση στην έρευνα «The JobCrowd’s 2012/2013» που διεξήγαγε.


Η easyJet υλοποιεί το πρόγραμμα τα τελευταία δύο χρόνια και από αυτό έχουν αποφοιτήσει μέχρι σήμερα 30 συμμετέχοντες από εννιά χώρες της Ευρώπης και οι οποίοι ήδη εργάζονται σ’ αυτήν. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί παράλληλα με το πρόγραμμα μαθητευόμενων της εταιρείας.


Η easyJet είναι μέρος της οργάνωσης WORKing for YOUth’ στο Ηνωμένο Βασίλειο, μιας πρωτοβουλίας  που έχει ως στόχο τη βελτίωση της απασχόλησης νέων.
Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2012 στο  http://careers.easyjet.com/graduates/, όπου υπάρχουν και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα.


Τα  προαπαιτούμενα για συμμετοχή στο πρόγραμμα:
Βαθμός πτυχίου: Τουλάχιστον 2.2 ή αντίστοιχη Ευρωπαϊκή βαθμολογία Τομείς σπουδών: Λογιστική και οικονομική διαχείριση (accountancy and financial management), διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (HR and recruitment), Τουριστικών επιχειρήσεων (Hospitality, leisure and travel), Πληροφορικής (IT and technology), Logistics, Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας (transport and supply chain), Διοίκηση επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις.
Επιδόματα/ πλεονεκτήματα: Πρόγραμμα σύνταξης (με τη συμβολή της εταιρείας), δυνατότητα αγοράς μετοχών, αεροπορικά ταξίδια με την εταιρεία
Τύπος θέση: Πλήρες ωράριο
Τοποθεσία: Το αεροδρόμιο του Luton στο Λονδίνο
 

 


 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands