Cleopatra Hotel: Αέρας ανακαίνισης και πολυτέλειας

Ανακαινισμένο παρουσιάζεται το ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και της τεχνολογίας. "Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου έχουν ανακαινιστεί πλήρως πρόσφατα με την διακόσμηση να προσδίδει έναν ιδιαίτερο αέρα φρεσκάδας και άνεσης, design και πολυτέλειας, στα πρότυπα των σύγχρονων ξενοδοχείων boutique" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ξενοδοχείο για τις ριζικές αλλαγές που έκανε στους χώρους του.

Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι εξοπλισμένα με έγχρωμη LCD τηλεόραση, δορυφορικά κανάλια, in house ταινίες, μίνι μπαρ, safe boxes, τηλέφωνα στο δωμάτιο και το μπάνιο, coffee making facility, air conditioning και θέρμανση αλλά και υψηλής ταχύτητας ασύρματη και ενσύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο.
Το ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, το πρώτο που λειτούργησε στη Λευκωσία, μετρά τρεις γενιές εμπειρίας και γνώσης στην φιλοξενία των θαμώνων του. Όπως υπογραμμίζει η κα Χριστιάνα Ιακωβίδου Κωνσταντινίδου, διευθύντρια και ιδιοκτήτρια του Cleopatra Hotel, τα  4 αστέρια του ξενοδοχείου δεν αντιπροσωπεύουν απλά τους ανακαινισμένους χώρους ή τις υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά πολύ περισσότερο την προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών του στην ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, σε απόσταση αναπνοής από το εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της πόλης, δίπλα από τα πιο trendy καταστήματα, μπαράκια, καφετέριες και εστιατόρια, με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να μην χρειάζεται αυτοκίνητο ή ταξί για να απολαύσει την πόλη. Οι πελάτες του ξενοδοχείου έχουν δωρεάν πρόσβαση στο γυμναστήριο, στις τάξεις (aerobics, pilates, zumba etc), σε σάουνα, jacuzzi, steam bath και εξωτερική πισίνα. Για το spa προσφέρονται ειδικές τιμές και πακέτα για όλες τις περιποιήσεις προσώπου, σώματος και μασάζ.


 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands