Γαλαταριώτης: L"Union Residences με Premier Guarantee

Ο οίκος εγγυητικών σχεδίων Premier Guarantee έχει διορισθεί από τον Όμιλο Γαλαταριώτη για να παρέχει ασφαλιστική κάλυψη στο έργο L’Union Residences που ανεγείρεται δίπλα από το ξενοδοχειακό Συγκρότημα Le Meridien Limassol Spa & Resort.

Το έργο θα καλύπτεται από το Ασφαλιστικό Σχέδιο Αθέατων (Κρυφών) Ελαττωμάτων το οποίο παρέχει κάλυψη για αποζημίωση προς αποκατάσταση των ζημιών που απορρέουν από αθέατα (κρυφά) ελαττώματα είτε αυτά είναι σε εμπορική, σε οικιστική ή σε μικτή ανάπτυξη ακινήτων.

Σημαντικό ωφέλημα αυτής της ασφαλιστικής κάλυψης είναι ότι τίθεται σε ισχύ από την αρχή της ανάπτυξης του έργου και δεν υπόκειται σε ανανεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν επηρεάζεται από την μελλοντική φερεγγυότητα των εργολάβων κατά την υλοποίηση του έργου.

Οι βασικοί τομείς στους οποίους παρέχεται κάλυψη από το σχέδιο περιλαμβάνουν ελαττώματα στον όλο σχεδιασμό, στις κατασκευαστικές εργασίες, στα υλικά, στην επίβλεψη, στις κατασκευαστικές τεχνικές, και στις εγκαταστάσεις και τοποθετήσεις ενός νέου έργου τα οποία  παραμένουν άγνωστα κατά την ολοκλήρωση του.

Ο Γενικός Διευθυντής της Premier Guarantee Κύπρου, Χρίστος Χατζησωτήρης, ανέφερε συγκεκριμένα ότι ″O Όμιλος Γαλαταριώτη είναι γνωστός για την έμφαση που δίνει στην ποιότητα των κατασκευών του και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μας έχει επιλέξει για τη παροχή της ασφάλισης επί των αθέατων (κρυφών) ελαττωμάτων για το έργο L’ Union Residences.″

″Το άριστα δομημένο και τυποποιημένο ασφαλιστικό μας σχέδιο ελαττώνει δραματικά τις ανησυχίες των ιδιοκτητών, των εργολάβων καθώς και των ενοίκων ενώ παράλληλα προσθέτει αξία στο όλο έργο.″

″Η πρόσφατες αναθέσεις των έργων των Akathiotis Developers Ltd και του Ομίλου Γαλαταριώτη αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση αυτού του είδους ασφάλισης από εταιρείες ανάπτυξης γης.″
 
″Παρατηρούμε επίσης ενδιαφέρον από την μεριά των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που επιθυμούν όπως έχουν επαρκή εξασφάλιση στα έργα που χρηματοδοτούν διασφαλίζοντας έτσι ότι οι δανειοδοτήσεις τους προφυλάσσονται ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες της αγοράς.″

Το έργο L’Union Residences είναι μια προνομιακή ανάπτυξη που αποτελείται από έξι ανεξάρτητες υπερπολυτελείς επαύλεις, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα απολαμβάνουν τις προνομιακές ανέσεις κα υπηρεσίες του ξενοδοχείακού συκγροτήματος Le Meridien Limassol Spa & Resort. Ο αρμονικός συνδυασμός των υψηλών προδιαγραφών και σχεδιασμού του έργου μαζί με τη φυσική ομορφιά του τοπίου, καθιστούν τις επαύλεις L’Union Residences ένα πραγματικό κομψοτέχνημα.

Οι επαύλεις L’ Union Residences εκτείνονται σε τρία επίπεδα σχεδιασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και αισθητική που έχουν σκοπό να προσδόσουν στους χρήστες τους, μοντέρνους και καλα μελετημένους χώρους που συνδυάζουν την πρακτικότητα και άνεση με τον αειφόρο και βιοκλιματικό σχεδιασμό.

Οι επαύλεις κατατάσσονται στην Κατηγορία Α Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων.
 

Δειτε Επισης

Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα των brand με το Μάρκετινγκ Επιρροής
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή