Ο Κίκης Καζαμίας στο Δ.Σ. της Trust

INBusinessNews  25/10/2012 16:29
Ο Κίκης Καζαμίας στο Δ.Σ. της Trust

Ο Κίκης Καζαμίας στο Δ.Σ. της Trust

INBusinessNews  25/10/2012 16:29

Ο Κίκης Καζαμίας αποτελεί το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Trust Insurance Cyprus, που ανήκει στον κολοσσό Nest Investment (Holdings) Ltd με παρουσία σε 23 χώρες της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ευρώπης.

Σχολιάζοντας την ενίσχυση του Δ.Σ. της Trust, ο Χρίστος Χριστοδούλου, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής επισήμανε ότι «ένα ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο, ένας κολοσσός, η Nest και ένας ισχυρός συνδυασμός διοίκησης και προσωπικού, δημιουργούν την ομάδα που κερδίζει». Καλωσορίζουμε τον κ. Καζαμία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Η Trust Insurance Cyprus, δραστηριοποιείται στις ασφάλειες από το 1990. Από το 2009 η Trust Insurance Cyprus δραστηριοποιείται δυναμικά και στην Κυπριακή αγορά. Αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρεία του τόπου, έχοντας κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς, ανεβαίνοντας στην 9η  θέση εταιρειών του Γενικού Κλάδου μέσα στα πρώτα τρία χρόνια λειτουργίας της στην Κυπριακή Αγορά.

Ο κ. Καζαμίας εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις προοπτικές της Trust διότι, όπως είπε, «με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από όλους, θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία». Σημείωσε επίσης τη σημασία για την κυπριακή οικονομία της δραστηριοποίησης στην Κύπρο ομίλων του μεγέθους και της φήμης της Nest Investment (Holdings) Ltd.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Trust Insurance Cyprus, εύχονται επίσης στον κ. Mehran Eftekhar κάθε επιτυχία μετά το διορισμό του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο World Trade Centre Association Inc, με βάση την Νέα Υόρκη.

Το Δ.Σ. της Trust Insurance Cyprus αποτελείται από:
• Φρίξος Σαββίδης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
• Kamel AbuNahl, Μέλος
• Κίκης Καζαμίας, Μέλος
• Σταύρος Σταύρου, Μέλος
• Κρις Γεωργιάδης, Μέλος
• Mehran Eftekhar, Μέλος
• Fadi AbuNahl, Μέλος

Χρίστος Χριστοδούλου, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας