Premier Guarantee: 10-ετής κάλυψη και στο σύστημα αποχετευτικού

Η Premier Guarantee ανακοίνωσε ότι θα συμπεριλαμβάνει την Κάλυψη Αποχετευτικού Συστήματος κάτω από την Βασική Κάλυψη χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Η Κάλυψη για Αποχετευτικό Σύστημα κάτω από την Βασική Κάλυψη της Premier Guarantee θα περιλαμβάνεται τόσο για το σχέδιο Nέων Oικοδομών όσο και για το σχέδιο  για Mετατροπές/Aνακαινίσεις.

«Η προαναφερόμενη επιπλέον κάλυψη αυξάνει το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι ανταγωνιστικών προïόντων σε θέματα πώλησης ακινήτων μια και τα οφέλη και εξασφαλίσεις προς τον αγοραστή είναι τεράστια. Η εταιρεία ανάπτυξης γης ή/και η εργοληπτική εταιρεία θα μπορεί να ενδυναμώσει την θέση της στην αγορά ακινήτων αφού θα προσφέρει έργα τα οποία θα καλύπτονται από το Σχέδιο Ασφάλισης Αθέατων Ελαττωμάτων της Premier Guarantee το οποίο είναι μεταβιβάσιμο στον νέο ιδιοκτήτη», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Λεπτομέρειες για την νέα κάλυψη καθώς επίσης και αυτούσια η αλλαγή στους Όρους Πολιτικής του Ασφαλιστικού Σχεδίου:

3. ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Ο Ασφαλιστής θα αποζημιώσει τον Κάτοχο του Ασφαλιστηρίου για όλες τις αξιώσεις που θα διαπιστωθούν και θα γνωστοποιηθούν στον Ασφαλιστή κατά την διάρκεια της Περιόδου Ασφάλισης όσον αφορά:

1.    Το κόστος των εργασιών ολικής ή μερικής ανοικοδόμησης ή επισκευής του Ασφαλιζομένου Ακινήτου το οποίο έχει υποστεί Σημαντική Ζημιά υπό τον όρο ότι η υποχρέωση του Ασφαλιστή δεν θα υπερβαίνει το λογικό κόστος ανοικοδόμησης κάθε Ασφαλιζομένου Ακινήτου και την επαναφορά του στις αρχικές του προδιαγραφές.

2.    Το κόστος ζημιάς αποτέλεσμα ελαττώματος στο σχεδιασμό ,κατασκευή, τα υλικά ή κατασκευαστικά στοιχεία στο υπόγειο σύστημα αποχετεύσεων το οποίο κατασκευάστηκε από τον εργολάβο οικοδομών σε σχέση με το Ασφαλιζόμενο Ακίνητο και για τα οποίο ο Ασφαλιζόμενος έχει την ευθύνη.

Το ανώτατο όριο που ο Ασφαλιστής θα πληρώνει για κάθε μία απαίτηση όσον αφορά αυτό το τμήμα θα είναι €50.000. Αυτό το όριο θα αυξάνεται σύμφωνα με τον συντελεστή αναπροσαρμογής βάσει της Προϋπόθεσης 4 αυτού του εγγράφου.

Η Απαλλαγή θα είναι το ποσό που ορίζεται στο Αρχικό Πιστοποιητικό / Πιστοποιητικό Ασφάλισης.

Σε περίπτωση μίας απαίτησης που προκύπτει σύμφωνα με το παρόν ασφαλιστήριο, ο Ασφαλιστής έχει την δυνατότητα να επιλέξει την καταβολή του κόστους επισκευής, αντικατάστασης ή αποκατάστασης τυχόν ζημιάς που προκύπτει από τα παραπάνω ή να διευθετήσει ο ίδιος την διόρθωση της ζημιάς αυτής.

 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»