Etihad Airways: Ανανεωμένο δρομολόγιο

Στην ανανέωση και βελτίωση του πτητικού της προγράμματος μεταξύ Λάρνακας και Άμπου Ντάμπι έχει προχωρήσει η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Διατηρώντας το πρόγραμμα πτήσεων της σε τρεις φορές την εβδομάδα προς τον κόμβο της εταιρείας στο Άμπου Ντάμπι, η διαφοροποίηση εστιάζεται στη μεταφορά της κυριακάτικης πτήσης στη Δευτέρα, από τις 29 Οκτωβρίου 2012.

Όπως δήλωσε ο κ. John Rees Evans, Country Manager της Etihad Airways στην Κύπρο η βελτίωση των επιλογών ταξιδιού είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, είτε για αναψυχή προς το Άμπου Ντάμπι αλλά και προς τους υπόλοιπους 80 και πλέον προορισμούς που περιλαμβάνονται στο δίκτυο της εταιρείας και ειδικότερα προς περιοχές του Αραβικού κόλπου, της Ινδικής υποηπείρου, της Βόρειας Ασίας και της Αυστραλίας, ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε η διαφοροποίηση του πτητικού προγράμματος από την Κύπρο. «Η πτήση της Δευτέρας, αναμένουμε πως θα δώσει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες αναψυχής από την Κύπρο να πραγματοποιήσουν σύντομές αποδράσεις στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ, το Άμπου Ντάμπι και να απολαύσουν τη ζεστασιά και φιλοξενία της σύγχρονης Αραβίας», εξήγησε.

Για τις πτήσεις από και προς Κύπρο, η Etihad Airways χρησιμοποιεί αεροσκάφη τύπου Airbus A320, χωρητικότητας 140 επιβατών, με 20 διακεκριμένες (business class) και 120 οικονομικές θέσεις. Η πτήση EY093 πραγματοποιείται πλέον κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή με αναχώρηση από Άμπου Ντάμπι στις 09:35 και άφιξη στην Κύπρο στις 11:45 τοπική ώρα. Η πτήση EY094 αναχωρεί από Λάρνακα στις 14:15 με άφιξη στο Άμπου Ντάμπι στις 19:25 τοπική ώρα. Τα δρομολόγια βρίσκονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.etihad.com/cy.

 

Δειτε Επισης

Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour
Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου