Νέμεσις: Νόμιμη η υλοποίηση του έργου ΣΑΠΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η εργοληπτική εταιρεία "ΝΕΜΕΣΙΣ" σχετικά με τις αστυνομικές έρευνες και ανακρίσεις για το θέμα του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Πάφου.

Όπως αναφέρει, "με αφορμή την απόπειρα εμπλοκής της Εργοληπτικής Εταιρείας "ΝΕΜΕΣΙΣ" και του Διευθύνοντος Συμβούλου της κ. Κυριάκου Χρυσοχού στις αστυνομικές έρευνες και ανακρίσεις για το θέμα του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Πάφου, η εταιρεία ανακοινώνει ότι η "ΝΕΜΕΣΙΣ" ανέλαβε και υλοποίησε μέρος του έργου που αφορά το αποχετευτικό σύστημα Πάφου, με βάση εγκεκριμένο και νόμιμο Εργοληπτικό Συμβόλαιο, το οποίο τήρησε κατά γράμμα".

Προσθέτει ότι η εταιρεία "ΝΕΜΕΣΙΣ" και ο Διευθύνων Σύμβουλος της κ. Κυριάκος Χρυσοχός δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όσα δημοσιοποιούνται και αφορούν ενδεχόμενες παράνομες πράξεις, ως αποτέλεσμα της κατάθεσης του τέως Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα.

"Η Εταιρεία "ΝΕΜΕΣΙΣ" είναι στη διάθεση όλων των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας για να τους παραδώσει το Εργοληπτικό Συμβόλαιο καθώς και πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση για τις εργασίες που υλοποίησε μαζί με τα ανάλογα οικονομικά στοιχεία", αναφέρει και προσθέτει ότι "είναι στη διάθεση των ανακριτικών αρχών για να συμβάλουν με οποιονδήποτε τρόπο είναι δυνατόν στη διαλεύκανση της υπόθεσης που αφορά το Αποχετευτικό σύστημα της Πάφου".

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι "δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε διευθέτηση απαιτήσεων αναφορικά με το πιο πάνω συμβόλαιο και ότι όποιες απαιτήσεις εκκρεμούν έχουν παραπεμφθεί με δικαστικό διάταγμα σε διαιτησία η οποία βρίσκεται υπό εξέλιξη".

Η Εταιρεία και ο Διευθύνων Σύμβουλος της θεωρούν ότι η εμπλοκή τους στο εν λόγω θέμα έγινε κακόπιστα και αδικαιολόγητα. Ωστόσο, εκφράζουν και δημόσια την αμέριστη εμπιστοσύνη τους προς τη Δικαιοσύνη της χώρας μας, με την οποία είναι έτοιμοι να συνεργαστούν πλήρως για να λάμψει όλη η αλήθεια.

"Λόγω της άδικης, ατεκμηρίωτης και κακόβουλης συκοφάντησης τους, η "ΝΕΜΕΣΙΣ" και ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιφυλάσσουν όλα τα νόμιμα δικαιώματα τους".

Τέλος, η "ΝΕΜΕΣΙΣ" πληροφορεί τους πελάτες και συνεργάτες της ότι συνεχίζει κανονικά τις εργασίες της.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες