Κυπριακά ακίνητα στην Άπω Ανατολή

Η εταιρεία FOX Smart Estate Agency  ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την μεγαλύτερη Αυστραλιανή κτηματική εταιρεία LJ Hooker, η οποία ανοίγει τους ορίζοντες για τα κυπριακά ακίνητα σε όλη την αλυσίδα γραφείων και αγοραστών της LJ Hooker.

Ο Γιώργος Μουσκίδης, γενικός διευθυντής της FOX, ανέφερε ότι τώρα τα κυπριακά ακίνητα θα τυγχάνουν προώθησης σε επενδυτές από χώρες / περιοχές όπως Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι, Αυστραλία, Ιαπωνία, Ινδονησία και Νέα Ζηλανδία όπου η LJ Hooker έχει δυναμική παρουσία.

Η LJ Hooker που ιδρύθηκε το 1928, αναπτύχθηκε και έγινε η πιο γνωστή κτηματομεσιτική εταιρεία της Αυστραλίας και απολαμβάνει μεγάλης εμπιστοσύνης μεταξύ των Αυστραλών.

Η LJ Hooker εργοδοτεί μια από τις μεγαλύτερες ομάδες πωλητών τόσο σε οικιστικά όσο και σε εμπορικά ακίνητα με πέραν των 8,000 επαγγελματιών πωλητών, διαχειριστών και υποστηρικτικό προσωπικό, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Διαθέτοντας αλυσίδα με πέραν από 700 γραφεία στην Άπω Ανατολή και την συνορεύουσα περιοχή του Ειρηνικού ωκεανού περιλαμβανομένων χωρών όπως της Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας, Ιαπωνίας, Ινδονησίας, Παπούα Νέα Γουινέας, Ινδίας, Βανουάτου, Ντουμπάι, και Χονγκ Κονγκ η LJ Hooker πώλησε ακίνητα αξίας πέραν των AUD$17 δισεκατομμυρίων το 2013. Η εταιρεία είναι εκ των μεγαλυτέρων διαχειριστών ακινήτων στην Αυστραλία, έχοντας υπό την διαχείριση της περιουσίες 250,000 επενδυτών, αξίας πέραν των $60 δισεκατομμυρίων.

Η LJ Hooker είναι η μοναδική κτηματομεσιτική επιχείρηση που προσφέρει οικιστικά δάνεια με δικό της σχεδιασμό. Η επιχείρηση δανείων της LJ Hooker δημιουργήθηκε το 2005 και απέκτησε πολλές εμπειρίες στον τομέα των οικιστικών δανείων εκτός τραπεζών. Η εταιρεία δημιούργησε ένα δικό της μοντέλο προώθησης οικιστικών δανείων μέσω όλων των γραφείων της στην Αυστραλία.

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου