Συνεδρία… πάνω στη θάλασσα

INBusinessNews  28/07/2014 11:05
Συνεδρία… πάνω στη θάλασσα

Συνεδρία… πάνω στη θάλασσα

INBusinessNews  28/07/2014 11:05

Στη Μαρίνα Λεμεσού πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ξεναγήθηκαν στους χώρους της υπερσύγχρονης Μαρίνας Λεμεσού και ακολούθως παρακάθισαν σε συνεδρία στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, οι προσπάθειες προσέλκυσης επενδύσεων καθώς και θέματα επιτάχυνσης των διαδικασιών που σχετίζονται με την υλοποίηση μεγάλων αναπτύξεων.

Η ολοκλήρωση του έργου της Μαρίνας Λεμεσού, η οποία εντάσσεται στα  αναπτυξιακά έργα που εκπροσωπεί ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, ενισχύει  την ανταγωνιστικότητα της κυπριακής οικονομίας και  βελτιώνει σημαντικά την εικόνα της Κύπρου ως ελκυστικός επενδυτικός προορισμός, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Η υλοποίηση του έργου φέρνει πολλαπλά οφέλη, όπως νέες θέσεις εργασίας, αναβάθμιση της περιοχής του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού και αναπτυξιακό όφελος για την ευρύτερη οικονομία της χώρας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Συνδέσμου, Ανδρέας Δημητριάδης, δήλωσε ότι «η υλοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που εκκρεμούν θα αποτελέσουν καταλύτη για την επανεκκίνηση της αναπτυξιακής διαδικασίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Κύπρο». Πρόσθεσε πως «αρκετά από τα έργα που εκπροσωπεί ο Σύνδεσμος διαθέτουν επαρκές επίπεδο ωριμότητας που επιτρέπει την ολοκλήρωσή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αυτά περιλαμβάνονται γήπεδα γκολφ, μαρίνες, κέντρα υγείας και ευεξίας, πολυθεματικά πάρκα, εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις και άλλα».

Αποστολή του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων είναι η προώθηση και υλοποίηση των μεγάλων αναπτύξεων στην Κύπρο. Ο Σύνδεσμος είναι μέλος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) και αντιπροσωπεύει πέραν των 25 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Τα μέλη του Συνδέσμου προέρχονται από όλο το φάσμα της κυπριακής οικονομίας και εκπροσωπούν συνολικά έργα αξίας πέραν των €8 δισ.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας