Κινεζικές ιστοσελίδες από Κύπριους developers

Πολλές εταιρείες ανάπτυξης γης έχουν προχωρήσει σε δημιουργία ιστοσελίδων στα κινέζικά προκειμένου να ενημερώσουν και στη συνέχεια να προσελκύσουν επενδυτές από τη χώρα.

Την ίδια ώρα πολλές ακόμα εταιρείες σχεδιάζουν να επενδύσουν στο κτίσιμο ιστοσελίδων που να έχουν πληροφορίες στα κινέζικα, αφού φαίνεται πως η πώληση ακινήτων σε Κινέζους αγοραστές τείνει να γίνει trend και μάλιστα που δίνει βαθιές, οικονομικές ανάσες σε Κύπριους developers.

Γνωστές εταιρείες ανάπτυξης γης οι οποίες ασχολούνται με ξένους επενδυτές όπως Ρώσους και κινέζους έχουν προσαρμόσει τις ιστοσελίδες τους στις γλώσσες των δυνητικών επενδυτών.

Την ίδια ώρα επιχειρήσεις που ασχολούνται με ακίνητα υλοποιούν αυτή την ώρα πλάνο για να «βγάλουν» στον «αέρα» κινέζικες ιστοσελίδες.

Μια από αυτές είναι και η Quality Group η οποία σχεδιάζει να λανσάρει –σύντομα- την ιστοσελίδα της στα κινέζικα, ωστόσο, ο Ανδρέας Σάντης εκ μέρους της εταιρείας τονίζει: «Μακάρι να ήταν η ιστοσελίδα το μοναδικό πρόβλημα για πρόσβαση στην κινεζική αγορά. Χρειάζεται μεγάλος αγώνας και προσπάθειες από τις εταιρείες και κυρίως υποστήριξη και ενημέρωση από το κράτος. Εδώ και εβδομάδες προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε διευκρινήσεις για την οδηγία που αφορά την παραχώρηση άδειας μόνιμης εγκατάστασης και το Υπουργείο Εσωτερικών μας αγνοεί πλήρως».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και από άλλες εταιρείες εκφράζονται παράπονα σχετικά με τους χειρισμούς της κυπριακής πολιτείας, χαρακτηρίζουν πάντως θετική την κίνηση για παραχώρηση άδειας μόνιμης εγκατάστασης αλλά όλοι συγκλίνουν στη θέση της ελλιπούς ενημέρωσης.

Σημειώνεται ακόμη ότι εταιρείες που ασχολούνται με την ανάπτυξη γης σε Λεμεσό και Πάφο όπως οι: Imperio Properties, Zavos Group και Paschali Developers έχουν ήδη τη δυνατότητα πληροφόρησης στην κινεζική γλώσσα.

Διαφαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η κινέζικη αγορά αποτελεί μεγάλη προοπτική για τους Κύπριους developers οι οποίοι είδαν μέσα σε μερικά χρόνια τους Βρετανούς να «χάνονται και τους ντόπιους να πλήττονται σοβαρά από την οικονομική κρίση.
 

 

Δειτε Επισης

Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους