Κινεζικές ιστοσελίδες από Κύπριους developers

INBusinessNews  02/11/2012 09:27
Κινεζικές ιστοσελίδες από Κύπριους developers

Κινεζικές ιστοσελίδες από Κύπριους developers

INBusinessNews  02/11/2012 09:27

Πολλές εταιρείες ανάπτυξης γης έχουν προχωρήσει σε δημιουργία ιστοσελίδων στα κινέζικά προκειμένου να ενημερώσουν και στη συνέχεια να προσελκύσουν επενδυτές από τη χώρα.

Την ίδια ώρα πολλές ακόμα εταιρείες σχεδιάζουν να επενδύσουν στο κτίσιμο ιστοσελίδων που να έχουν πληροφορίες στα κινέζικα, αφού φαίνεται πως η πώληση ακινήτων σε Κινέζους αγοραστές τείνει να γίνει trend και μάλιστα που δίνει βαθιές, οικονομικές ανάσες σε Κύπριους developers.

Γνωστές εταιρείες ανάπτυξης γης οι οποίες ασχολούνται με ξένους επενδυτές όπως Ρώσους και κινέζους έχουν προσαρμόσει τις ιστοσελίδες τους στις γλώσσες των δυνητικών επενδυτών.

Την ίδια ώρα επιχειρήσεις που ασχολούνται με ακίνητα υλοποιούν αυτή την ώρα πλάνο για να «βγάλουν» στον «αέρα» κινέζικες ιστοσελίδες.

Μια από αυτές είναι και η Quality Group η οποία σχεδιάζει να λανσάρει –σύντομα- την ιστοσελίδα της στα κινέζικα, ωστόσο, ο Ανδρέας Σάντης εκ μέρους της εταιρείας τονίζει: «Μακάρι να ήταν η ιστοσελίδα το μοναδικό πρόβλημα για πρόσβαση στην κινεζική αγορά. Χρειάζεται μεγάλος αγώνας και προσπάθειες από τις εταιρείες και κυρίως υποστήριξη και ενημέρωση από το κράτος. Εδώ και εβδομάδες προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε διευκρινήσεις για την οδηγία που αφορά την παραχώρηση άδειας μόνιμης εγκατάστασης και το Υπουργείο Εσωτερικών μας αγνοεί πλήρως».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και από άλλες εταιρείες εκφράζονται παράπονα σχετικά με τους χειρισμούς της κυπριακής πολιτείας, χαρακτηρίζουν πάντως θετική την κίνηση για παραχώρηση άδειας μόνιμης εγκατάστασης αλλά όλοι συγκλίνουν στη θέση της ελλιπούς ενημέρωσης.

Σημειώνεται ακόμη ότι εταιρείες που ασχολούνται με την ανάπτυξη γης σε Λεμεσό και Πάφο όπως οι: Imperio Properties, Zavos Group και Paschali Developers έχουν ήδη τη δυνατότητα πληροφόρησης στην κινεζική γλώσσα.

Διαφαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η κινέζικη αγορά αποτελεί μεγάλη προοπτική για τους Κύπριους developers οι οποίοι είδαν μέσα σε μερικά χρόνια τους Βρετανούς να «χάνονται και τους ντόπιους να πλήττονται σοβαρά από την οικονομική κρίση.
 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας